Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Buitenplaats Amerongen

  • Utrecht
  • Amerongen
Drostestraat 12, 3958BK, Amerongen
2 - 350 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Buitenplaats Amerongen

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Buitenplaats Amerongen is een veelzijdige en bijzondere evenementen locatie voor zakelijke bijeenkomsten, privéfeesten en bruiloften tot 350 personen. De buitenplaats is een inspirerende locatie met historie: met zorg gerestaureerd, met smaak ingericht. Wij heten u van harte welkom!

In de buurt van Utrecht ligt het prachtig gelegen Kasteel Amerongen. Het landgoed rondom het kasteel zorgt voor een prachtige ambiance voor zowel kleinschalige als grote gelegenheden. Verspreid door de 18e eeuwse tuinen liggen de historische bijgebouwen van Buitenplaats Amerongen, die zijn ingericht als vergader- en evenementenlocaties: het Koetshuis en het Poortgebouw. Het Kasteel is in gebruik als museum en vormt een prachtig decor samen met de eeuwenoude kasteeltuinen. De bijgebouwen zijn elk uniek en historisch en voorzien van een eigentijds en fris interieur.

Buitenplaats Amerongen ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en is centraal gelegen tussen Utrecht en Arnhem, op 10 autominuten van de A12 en 15 autominuten van de A15. Er is ruime, gratis, parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie

Aan het water
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Buitenplaats Amerongen ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en is centraal gelegen tussen Utrecht en Arnhem, op 10 autominuten van de A12 en 15 autominuten van de A15.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Poortgebouwja100120104100
Koetshuisja200250150225

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is ruime, gratis, parkeergelegenheid aanwezig.

Contact

Drostestraat 12, 3958BK, Amerongen
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Drostestraat 12, 3958BK, Amerongen
Toon mij het telefoonnummer