Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Bossche Kelders

  • Noord-Brabant
  • Den Bosch
Bossche Kelders, Visstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland
20 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Bossche Kelders

Live muziek
Ja-woord geven
Multimedia aanwezig
Fotoreportage

Feestlocatie Den Bosch
Een feestlocatie voor een verjaardag, een trouwlocatie voor een bruiloft, een personeelsuitje, een (familie)reünie of gewoon zin in een feestje op een bijzondere feestlocatie in Den Bosch?

In de stijlvolle middeleeuwse ruimtes van De Bossche Kelders zet u altijd een uniek en bijzonder feest neer. Vanaf ongeveer 50 gasten tot maximaal 150 gasten kunt u bij ons terecht voor een feestavond en is dit mogelijk voor bv 4 uur inclusief onbeperkt drankverbruik en enige hapjes vanaf € 22,= p.p. De drankafkoop kan per half uur verlengd worden en er is een ruime diversiteit aan hapjes en drank mogelijkheden. Er is een muziekinstallatie met lichtshow aanwezig zodat, als de gasten het willen, het een swingende avond kan worden. Wij verzorgen de avond compleet naar uw wensen waardoor uzelf en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke avond.

De indeling van de kelders gaat in overleg en de kosten zijn inclusief aankleding met tafellinnen, kaarsen en bloemen, personeel achter de bar/bediening en schoonmaakkosten. Wij vragen geen huur voor het privégebruik.

Ook voor gezellige thema-avonden bent u bij De Bossche Kelders aan het juiste adres. Wij verzorgen diverse actieve speldiners onder begeleiding van een quizmaster zoals het Ik Hou van Holland spel, een Pubquiz, De Mannen tegen de Vrouwen en Wie is de Mol. Deze avonden zijn mogelijk vanaf € 52,50 pp uitgaande van minimaal 20 gasten.

Daarnaast organiseren wij ook een Middeleeuwse avond. Onder begeleiding van een troubadour wordt de avond muzikaal begeleid, de avond is inclusief eten en onbeperkt drinken mogelijk vanaf € 52,50 p.p. uitgaande van minimaal 40 gasten.

Personeelsuitje Den Bosch
Wilt u een personeelsfeest in Den Bosch organiseren voor uw bedrijf en u zoekt nog een geschikt uitje? Wij verzorgen het graag voor u, vanaf minimaal 25 gasten tot maximaal 125 gasten.

Ons aanbod is zeer uitgebreid en we kunnen de dag van de ochtend tot de avond voor u verzorgen. Uw gasten worden ontvangen met koffie of thee met een heerlijke Bossche bol, vervolgens gaan ze op pad om de mooie binnenstad te ontdekken. De Bossche kelders zijn gevestigd in hartje binnenstad en als u bij ons het ontvangst, de lunch en het buffet/diner en/of de feestavond reserveert kunnen u gasten ook tussendoor de hele dag terecht in de kelders!

Uw gasten kunnen o.a. een ( ludieke) stadswandeling maken, een vaartocht over de Binnendieze, de Sint-Janskathedraal bezoeken/beklimmen, step of solextochten maken, of gezellig gaan shoppen. Tussen de activiteiten door ontvangen wij uw gasten graag weer voor het serveren van een lunch.

Na een actieve dag in de stad kunt u met uw gasten bij ons komen genieten van een heerlijk buffet of diner en lekker naborrelen.

Mocht u de avond actiever willen laten verlopen dan verzorgen wij verschillende actieve thema-avonden, waaronder Hou van Holland diner, Mannen tegen de Vrouwen, Pubquiz en Wie is de Mol?

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Hartje centrum van 's-Hertogenbosch, loop afstand van Centraal station

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergarage onder het centraal station, overal in de omgeving.

Contact

Bossche Kelders, Visstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bossche Kelders, Visstraat, 's-Hertogenbosch, Nederland
Toon mij het telefoonnummer