Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Bistro Belle

  • Utrecht
  • Oud Zuilen
Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen, Nederland
8 - 300 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Bistro Belle

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Jubileum, verjaardag of kraamborrel? Een onvergetelijk feestje vier je in een van de gezellige ruimtes van Bistro Belle!
Direct aan rivier de Vecht, vindt u Bistro Belle. Bistro Belle biedt u en uw gasten hoogstaande, vriendelijke service in een historisch en karakteristiek pand op één van de meest unieke locaties van Utrecht. De keuken van Bistro Belle heeft een Nederlands-Franse basis, maar laat zich graag inspireren door diverse culturen.

Bistro Belle is met recht een van de mooiste locaties in Utrecht voor uw (huwelijks-)feest. De Vecht, de prachtige natuur en het kasteel op de achtergrond, romantischer kan het niet! Uiteraard zorgt het team van Belle ervoor dat uw avond tot in de puntjes is verzorgd en zorgt onze keukenbrigade ervoor dat het tevens een culinair feest wordt.

Bistro Belle beschikt, naast haar bistro, over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor intieme diners, een receptie of een grote feestavond: de Herenkamer en de Bellezaal. Sfeervol, authentiek en romantisch zijn de kernwoorden die de ambiance van deze zalen omschrijven.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Landelijk
Bistro Belle is een sfeervolle locatie gevestigd in Oud-Zuilen. Direct gelegen aan de rivier de Vecht, in een bosrijke omgeving naast kasteel Slot Zuylen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Herenkamerja18-24254024-
Bellezaal (beneden)ja24-603510050100
Bellezaal (boven - balkon)ja----15090150

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is gratis parkeergelegenheid bij het restaurant, bij drukte verwijzen wij onze gasten door naar openbare parkeerplaatsen (GRATIS) in het dorp Oud-Zuilen.

Contact

Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Dorpsstraat 12, 3611 AE Oud Zuilen, Nederland
Toon mij het telefoonnummer