Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Big Tent Trailer

  • Utrecht
  • Amersfoort
  • Amersfoort-Soesterkwartier
Piet Mondriaanplein 61, 3812 BH Amersfoort, Nederland
20 - 500 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Big Tent Trailer

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Sfeervol evenement gegarandeerd! De Big Tent Trailer is mobiel en kan op iedere gewenste plaats ingezet worden. Deze trailer met ingebouwde stretchtent wordt in een handomdraai door onze medewerkers opgezet en voorzien van een trendy en landelijke meubilairlijn bestaande uit tafels, statafels en picknick- en loungesets. Zo ontstaat een overkapping van 200 m² (uitbreiding mogelijk) op bijvoorbeeld het parkeerterrein voor jouw bedrijfspand. In de gezellig ingerichte achterwand brand de knusse sfeerhaard. Een warm welkom!

Sfeervolle uitstraling
Houten palen en decoratieve items geven de big tent trailer een rustieke uitstraling. En de natuurlijke kleuren en materialen maken dat de gasten zich direct thuis voelen op deze bijzondere plek die wij overal kunnen creëren. Brandende vuurkorven en fakkels maken het plaatje compleet. Zo wordt een ongezellig bedrijventerrein of parkeerplaats omgetoverd tot een huiselijk decor voor jullie open dag, netwerkborrel, informele barbecue, uitgeserveerd diner of bedrijfs- of jubileumfeest. Indruk op je medewerkers of relaties gegarandeerd!

Natuurlijk ontbreekt het je gasten aan niets. Het team van De Preuverie voorziet jullie namelijk van hoogwaardig eten en drinken. Smaakvolle combinaties en fraaie presentaties zijn daarbij het uitgangspunt. Ook op het gebied van entertainment en activiteiten kunnen wij met jou meedenken.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
De Big Tent Trailer is mobiel en kan op iedere gewenste plaats ingezet worden. Denk aan een parkeerterrein, fabriekshal, strand, bos, of bij jou in de achtertuin!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Big Tent Trailerja----500500500

Parkeren in de buurt van deze locatie

Afhankelijk van de locatie.

Contact

Piet Mondriaanplein 61, 3812 BH Amersfoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Piet Mondriaanplein 61, 3812 BH Amersfoort, Nederland
Toon mij het telefoonnummer