Terug naar de resultaatpaginaTerug
Actie: Uw zakelijke bijeenkomst compleet zorgeloos en perfect op maat.
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Beeld & Geluid Hilversum

  • Noord-Holland
  • Hilversum
Media Parkboulevard 1, 1217WE, Hilversum
15 - 1500 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Beeld & Geluid Hilversum

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Impact maken met jouw event? Dat gebeurt bij Beeld & Geluid. Een unieke locatie in het hart van de Nederlandse media boordevol inspiratie, energie en inhoud.

Beeld & Geluid in het mediapark in Hilversum is te huren als unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten van 15 tot 1.500 personen. Het kleurrijke gebouw valt op. Niet alleen vanwege de moderne glasplaten op de gevel, maar ook door wat die representeren. In totaal 1122 stills uit iconische TV fragmenten vormen op deze glasplaten een imposant kunstwerk.

Niet alleen ontvangen wij jou op een inspirerende plek, ook zijn wij er om jouw online, hybride of live evenement tot in de puntjes- en met de nodige faciliteiten te verzorgen.

THEATER 1

Deze moderne zaal is geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 190 personen in een vaste bioscoopopstelling. Door de bijzondere LED-verlichting kun je de kleur van de wanden en het plafond naar wens aanpassen. Vanuit de zijruimte van de zaal heb je een prachtig uitzicht over de Willem Duys Vijver en tuin van Beeld & Geluid. Op aanvraag staat aangrenzend een speciale kleedkamer tot jouw beschikking.

THEATER 2
Theater 2 is gelijkvloers en geschikt voor bijeenkomsten, presentaties en events tot maximaal 90 personen in theateropstelling. Een flexibele opstelling is mogelijk bij kleinere gezelschappen. Net als in Theater 1 zijn de wanden bekleed met bijzondere LED-verlichting om de sfeer van uw keuze te creëren.

Beide theaterzalen beschikken over alles wat je nodig hebt: beamer, groot scherm, draadloze handheld en/of headset microfoons, een laptop voor uw presentatie en uiteraard een vaste, snelle internetverbinding. Technische ondersteuning (basisbediening) van uw bijeenkomst is inbegrepen in de zaalhuurprijs.

ATRIUM
De kleurrijke en spectaculaire architectuur van het Atrium vormt een prachtig decor voor jouw ontvangst, lunch, diner of feest. De enorme glazen wand die de Wall of Fame van de televisiewereld vormt, het indrukwekkende hoge plafond dat het licht op elk uur weer anders vangt en de robuuste stenen diepte van de ‘canyon’ waar de schatkamers van Beeld & Geluid zich bevinden; al deze elementen maken het Atrium een unieke locatie voor jouw evenement.

BenG LAB 1 EN 2
Deze identieke zalen hebben een frisse look, een flexibele opstelling en bieden ruimte aan gezelschappen van maximaal 40 personen in theateropstelling. Een opstelling met tafels behoort tot de mogelijkheden bij kleinere gezelschappen. Voor een presentatie, workshop of masterclass kun je gebruik maken van het 75 inch LED-scherm in combinatie met je eigen laptop. Technische ondersteuning bij aanvang van jouw bijeenkomst is inbegrepen in de zaalhuurprijs.

Top 2000 café
Het Top 2000 café staat ieder jaar vanaf half november tot en met de kerstvakantie bij Beeld & Geluid in het Atrium. Het is mogelijk om deze unieke en tijdelijke ruimte exclusief af te huren voor een receptie, diner of feest. De ruimte is slechts beperkt beschikbaar, dus reserveer op tijd!

Eten & drinken
Een goed evenement is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Daarom verzorgen wij de catering die past bij jouw evenement. Geniet van heerlijke gerechten die met kwaliteit zijn bereid.

Verrijk jouw event
Maak gebruik van ons uitgebreide archief als onderdeel van jouw evenement

Wanneer je het gebouw binnenloopt, loop je letterlijk over het archief. Kijk vanaf de brug 16 meter de diepte in. Hier ligt een rijke verzameling aan mediageschiedenis. En daar kun jij voor jouw evenement gebruik van maken, want met ons beeldmateriaal maak jij je evenement sterker. Denk bijvoorbeeld aan een ongedwongen quiz over 70 jaar televisie of een informatieve presentatie over Fake News. In ons archief vind je ondersteunend beeld voor een vermakelijke quiz of een leerzame webinar.

We hebben alles in huis om met audiovisuele media jouw evenement vorm te geven naar jouw wensen. Wij beschikken over de middelen die jij nodig hebt om een bijeenkomst te laten slagen.

Jouw leven in media
Vergeet jouw evenement niet te combineren met een bezoek aan ons inspirerende museum. Dit bezoek zit bij het evenement inbegrepen, dus deze kans wil je niet mislopen. Beeld & Geluid is het eerste interactieve Mediamuseum ter wereld. In het Mediamuseum in Hilversum vind je alles wat je wilt weten over moderne ontwikkelingen binnen de media. Dat niet alleen, je ervaart persoonlijk hoe jij de hedendaagse media beleeft.

Verrijk je evenement of vergadering met een workshop of training
Volg samen met je collega’s een van onze workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Fake News, de workshop Grens van de Grap of onze VR Escape Game, allemaal gemaakt met beelden uit het archief. In de VR Escape Game duik je samen met je team in het archief van Beeld & Geluid om de code te kraken. Geweldig voor teambuilding.

Verder zijn er diverse quizzes ontwikkeld. Denk aan de nostalgische quiz ‘70 jaar televisie’ of de ‘Muziek Pubquiz’.

Contact
Bij Beeld & Geluid bieden we professionele ondersteuning in concept, creativiteit en organisatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij impact maken met jouw event? Neem dan gerust contact met ons op.

Locatie

Nabij openbaar vervoer
In het centrum
Beeld en Geluid is centraal gelegen in Nederland. Wij bevinden ons op het Media Park en Hilversum is dus gemakkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Amsterdam en Utrecht. Binnen 500 meter lopen ligt het NS station Hilversum Mediapark en voor de deur is een bushalte. Vanuit Beeld en Geluid bent U binnen 5 minuten op de A1 of A27.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Theater 1ja--190----
Theater 2nee-8080-804080
BenG LAB 1ja--40-40--
BenG LAB 2ja--40-40--
Atriumja--300-12002301200
Top 2000 Cafénee----130100130

Parkeren in de buurt van deze locatie

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage voor 175 auto's. Tegenover Beeld en Geluid ligt het parkeerterrein van het Media Park waar nog eens 450 auto's terecht kunnen. Er zijn vijf parkeerplaatsen voor touringcars en vrachtwagens naast het gebouw.

Contact

Media Parkboulevard 1, 1217WE, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Media Parkboulevard 1, 1217WE, Hilversum
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website
Actie: Uw zakelijke bijeenkomst compleet zorgeloos en perfect op maat.