Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Batavialand

  • Flevoland
  • Lelystad
Batavialand, Oostvaardersdijk, Lelystad, Nederland
5 - 2500 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Batavialand

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Geef je elkaar het ja-woord op een 17e-eeuws schip? Of kies je ervoor om bij zonsondergang op een steiger aan het Markermeer elkaar eeuwige trouw te beloven? Met een bruiloft in Flevoland bij Batavialand vergeet je je trouwdag nooit meer. We bieden op ons terrein diverse locaties aan waar je dit nieuwe hoofdstuk van je leven start met een ceremonie, receptie, diner en feestavond.

UNIEKE TROUWLOCATIE IN FLEVOLAND
Je trouwdag is een dag die je nooit meer vergeet. Als je al in Flevoland woont, is de kans groot dat je ook zoekt naar een trouwlocatie in de provincie. Batavialand is een van deze trouwlocaties in Lelystad. Door hier te trouwen, kies je een trouwlocatie in Flevoland waar je met al je vrienden en familie om je heen elkaar het ja-woord geeft op een plek vol historie. En nu is het de beurt aan jou en je partner om op deze historische grond geschiedenis te schrijven.

TROUWEN OP EEN SCHIP
Bij een bruiloft heb je verschillende opties. Trouwen kan natuurlijk gewoon in een gemeentehuis of kerk, maar het is veel unieker om te trouwen op een 17e-eeuws schip. Op deze trouwlocatie huw je in Flevoland op de reconstructie van de Batavia, een veelkleurig spiegelretourschip uit de VOC-tijd.

We bieden ook andere locaties, zoals prachtig aan het water op onze steiger aan het IJsselmeer of in een van de fraai ingerichte trouwzalen. Nog een stapje verder? Laat een kanon afvuren als bezegeling van het huwelijk en ga knallend van start!

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer

Parkeren in de buurt van deze locatie

Contact

Batavialand, Oostvaardersdijk, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Batavialand, Oostvaardersdijk, Lelystad, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!