Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Badhotel Renesse

  • Zeeland
  • Renesse
Laone 2 - 6, 4325 EK, Renesse
2 - 40 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Badhotel Renesse

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Of het nu gaat om een feestelijke bijeenkomst of training….ons ervaren team reikt graag leuke suggesties aan om uw programma te vervolmaken! Een kookworkshop, solexrace of zeiltocht op de Oosterschelde...alles is erop gericht om inspirerend samen te zijn. Om medewerkers te belonen, te motiveren of te stimuleren. Bent u niet bang voor een nat pak...?

Het huiselijk chique restaurant Le Marquis biedt een Mediterrane keuken met Zeeuwse flair. We gaan voor lichte creatieve gerechten die we met zorg en trots presenteren. Verse vis is vanzelfsprekend en we halen onze ingrediënten zoveel mogelijk uit eigen streek. De basis van de kookstijl van Chef-kok Gijs van Pijnenburgh ligt in puurheid, verse ingrediënten betrokken van lokale producenten.

In een licht interieur kunt u genieten van verse oesters, Oosterscheldekreeft, Zeeuwse forel, of een mooi stukje vlees van de Levenstrijdse dijk. Een rustgevende plek om te dineren met de collega's, met de duinen bijna in de voortuin.

Private DIningroom
Speciaal voor bijzondere gelegenheden is het fijn dat je met je eigen club kunt dineren. Voor deze gelegenheden hebben we onlangs een ruime, eigentijdse private diningroom gerealiseerd die uniek gelegen is. De private dining room is geschikt voor gezelschappen tot 40 personen, en is uitsluitend op aanvraag beschikbaar. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

The English Pub
De Pub is de ideale plek om na een dag vergaderen stoom af te balzen. Even onder elkaar, een goed glas wijn, of whisky, een spelletje Backgammon of schaak, een volle bibliotheek met romans uit alle windstreken, voor alle seizoenen het huiskamergevoel. Meerdere bieren van het vat en uiteraard ontbreekt het 'Irish Red' beer niet.

Locatie

Aan het water
In het centrum
In het bos
Landelijk
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Op een kleine wandelafstand van duin en strand en tevens op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Renesse.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Salon Westerduinja20-20--1660
Noordzeezaalja30-45--30-
Grevelingenzaalja30-60-503050
Restaurant Le Marquisja-----6080
Oosterscheldezaalja20-35--3030
ja5060608020060120

Parkeren in de buurt van deze locatie

40 parkeerplaatsen op eigen terrein, grote openbare (gratis) parking naast het hotel met 200 parkeerplaatsen

Contact

Laone 2 - 6, 4325 EK, Renesse
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Laone 2 - 6, 4325 EK, Renesse
Toon mij het telefoonnummer