Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Aviodrome Lelystad Airport

  • Flevoland
  • Lelystad
Pelikaanweg 50, 8218 PG, Lelystad
5 - 2000 Personen
15 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Aviodrome Lelystad Airport

Live muziek
Multimedia aanwezig

Aviodrome uniek als zakelijke locatie
Aviodrome Lelystad is niet alleen geliefd als dagattractie, maar ook als evenementenlocatie. De locatie is tevens een juweeltje voor zakelijke bijeenkomsten. Met 10.000 m² aan vlieghistorie en unieke zakelijke ruimtes, staat Aviodrome Lelystad garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners of congressen. Zo wordt u onder andere de ruimte geboden in een vliegtuig, stijlvol filmtheater en een historisch vrachtruim. U kunt uw evenement bij Aviodrome ook combineren met een vliegtrip naar de wolken.

Bij Aviodrome treft u het met vele bijzonderheden
Aviodrome Lelystad siert in diversiteit voor uw zakelijke evenement of bijeenkomst. Zo kunt u een presentatie houden in een Boeing 747 of bijvoorbeeld een 3D-theater. Wanneer u een rondje maakt over het terrein zult u overtuigd zijn van het succes dat het unieke Aviodrome u te bieden heeft. Ook als evenementenlocatie heeft Aviodrome Lelystad haar sporen verdiend met o.a.: Open Cockpit, Modelbouwweekend, James Bond Weekend en het Dakota Weekend.

Aviodrome biedt u een breed pakket
Bij Aviodrome Lelystad Airport treft u vele ingrediënten om uw evenement goed te laten smaken. Met de flight simulator, rondvluchten in een historisch vliegtuig, een helikopter of sportvliegtuig, vijftien zakelijke ruimtes, mogelijkheden voor rondleidingen, een 3D-theater en indrukwekkende collecties en projecten is dit vliegtuigenwalhalla voor u een geweldige locatie. Ervaar Aviodrome!

Over Libéma
Aviodrom Lelystad Airport is onderdeel van Libéma. Met drie vakantieparken, zes attractieparken, zes beursaccommodaties én een eigen organisatiebureaus is Libéma de grootste aanbieder van leisure-producten voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt in Nederland. Jaarlijks komen meer dan 5 miljoen gasten in aanraking met onze uiteenlopende producten en merken. Libéma biedt organisatoren van beurzen, evenementen en concerten de keuze uit verschillende bedrijven en aansprekende merken. Met ruim 750 medewerkers en een landelijke dekking biedt Libéma ongekende mogelijkheden: van een congres of productpresentatie tot een grootschalig relatie-event of een geslaagde vakbeurs. Zo kunnen we altijd één garantie geven: de mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Aviodrome Lelystad ligt aan de A6 en is prima bereikbaar met auto, trein, bus, boot en natuurlijk vliegtuig.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Uiverzaalnee--380--250400
Friendship Foyerja--120--100150
Skymaster Pleinja-----200900
Dakota Panoramanee--80--70100
Filmtheaternee--245----
Museumzaalnee-----180220
Boeing 747 - Business Classja--18----
Messja-----6090
Boeing 747 - Economy Classja--75----
Boeing 747 - Vrachtruimja--60--30100
Herenkamerja--10----
Plesman Salonja15------
Grand Caféja-----6080
Vertrekhalja--50--4070
Briefingroomja--50--3070

Parkeren in de buurt van deze locatie

U kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren op de 500 plaatsen op het parkeerterrein P2. Het aantal van 500 parkeerplaatsen is in de nabije omgeving uit te breiden tot 5.000. Er zijn tevens invalideparkeerplaatsen aanwezig.

Contact

Pelikaanweg 50, 8218 PG, Lelystad
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pelikaanweg 50, 8218 PG, Lelystad
Toon mij het telefoonnummer