Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

art'otel amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
Prins Hendrikkade 33, 1012 TM, Amsterdam
1 - 200 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

art'otel amsterdam

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

The Gallery

In het souterrain van het art’otel bevindt zich de The Gallery. De gallery telt maar liefst 300 vierkante meter aan creatieve ruimte en kent verschillende doeleinden. Gedurende het jaar worden er verschillende culturele programma’s en exposities georganiseerd en daarnaast is het dé ruimte voor besloten evenementen in het art’otel. De Gallery is verbonden met de bovenverdieping van het hotel door een 12 meter lange en twee verdiepingen beslaande kunstdoek, dat videokunst vertoont en zo gedurende de dag verschillende ambiances creëert.

ARCA Restaurant & Bar

De inspiratie voor ARCA vindt zijn oorsprong in de historische handelsroutes van Portugal, welke via deze weg ook sterke smaken en avontuurlijke kruiden naar het hart van Amsterdam heeft weten te brengen.

De met twee Michelinsterren bekroonde Portugese chef-kok Henrique Sá Pessoa, onlangs uitgeroepen tot no.38 beste chef-kok ter wereld, brengt een eigentijds en toegankelijk Portugees concept naar Amsterdam. De traditionele Portugese keuken komt weer tot leven, met Aziatische invloeden en moderne wendingen, allemaal in combinatie met indrukwekkende cocktails.

ARCA restaurant en bar, is de perfecte plek voor een iconische en unieke ervaring met frisse cocktails, een uitgebreid scala aan pestico plates – Portuguse Tapas – en livemuziek in de weekenden.

Lounge

De Lounge is afgesloten van het restaurant door een sfeervolle kamerbrede openhaard en is dé plek waar je gedurende dag je kunt terugtrekken voor een informele vergadering of ’s avonds voor een private dinner. De Lounge is ingericht met knusse zithoeken en telt twee prachtige kunststukken van Atelier van Lieshout. Dankzij de diverse zithoeken is de Lounge erg geschikt voor brainstormsessies, 1 op 1 meetings of voor fotoshoots. Combineer de Lounge met een van de andere ruimtes en maak van jouw evenement een volledige ervaring!

Library

De Library is een centrale ontmoetingsplaats in het art’otel en ligt naast het indrukwekkende videogordijn. Ook deze ruimte kent een eigen inrichting met unieke zitplekken en een bijzondere collectie kunstboeken en tijdschriften. Geniet tijdens een kop koffie, ontvangst, borrel of receptie van het uitzicht op het centraal station en de Amsterdamse grachten. Laat je adviseren door ons events team over de verdere mogelijkheden en combinaties met andere ruimtes.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Amsterdam, tegenover het centraal station en op loopafstand van belangrijke bezienswaardigheden en winkelgebieden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Galleryja--80-120110120
The Loungenee----6045-
ARCA Barja----15090-
The Libraryja----60--
ARCA Restaurantja-----80-
JOIA Private Dining Roomja-----10-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeergarage op loopafstand (betaald parkeren).

Contact

Prins Hendrikkade 33, 1012 TM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Prins Hendrikkade 33, 1012 TM, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer