Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Apenheul

  • Gelderland
  • Apeldoorn
  • Apeldoorn-West
J.C. Wilslaan 31, 7313 HK, Apeldoorn
2 - 800 Personen
12 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Apenheul

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Een evement in Apenheul is niet zomaar een evenement, maar een gebeurtenis die de deelnemers nog lange tijd zal bijblijven. Vergaderen in de natuur met uitzicht op het eiland van de gorilla's of een bijeenkomst in de duurzame congreslocatie De St@art dat tot in de puntjes verzorgd is; het zijn maar voorbeelden van de inspirerende mogelijkheden van Apenheul.

Een zakelijk evenement in een natuurpark met meer dan 400 apen.... over een omgeving met impact gesproken.

Congreslocatie De St@art

Apenheul is een unieke locatie voor congressen en evenementen. Jaarlijks vinden hier zo’n 300 bijeenkomsten plaats, al dan niet gecombineerd met een bezoek aan de apen in het park. Aan de rand van Apenheul, met honderden apen op loopafstand, ligt De St@art: één van de meest duurzame congreslocaties van Nederland. Zo is dit gebouw volledig CO2-neutraal en is de vloerbedekking gemaakt van gerecyclede autobanden en spijkerbroeken. De St@art heeft een grote, lichte ontvangstruimte met uitzicht op Stadspark Berg & Bos, een Auditorium voor 300 gasten, meerdere subruimtes en een overdekt terras dat uitkijkt op de vijver van Stadspark Berg & Bos. De ruimtes in de St@art zijn flexibel in te delen. Ideaal voor workshops, teambijeenkomsten of om een grote groep op te splitsen

Sfeervolle Kambizuri Lodges

Middenin Apenheul, verscholen in het groen, ligt de locatie Kambizuri. Deze sfeervolle lodges met terras kijken uit op het grootste gorilla-eiland te wereld. Kambizuri is geschikt voor maximaal 250 gasten. Wij kunnen deze locatie helemaal op maat voor u inrichten, in een stijl die past bij uw bijeenkomst. De locatie is op te splitsen in aparte, sfeervolle ruimtes voor kleinere gezelschappen. Niet voor niets is Kambizuri een gewilde locatie voor workshops, trainingen, familiebijeenkomsten, borrels en diners! Bovendien is dit een ideale plek om een bijeenkomst te combineren met een bezoek aan de apen of om vanaf het terras mee te genieten met de gorillavoederpresentatie.

Beide locaties liggen centraal in Nederland, op slechts een uurtje rijden vanaf Amsterdam. Naast een evenement in een van deze locaties kunt u Apenheul ook met grotere gezelschappen bezoeken of het park zelfs exclusief afhuren.

Tiny Lodge

Dompel je onder in de natuur, direct naast het eiland waar de orang-oetans leven! Hier vind je de Tiny Lodge, een inspirerende omgeving voor een training, MT sessie of vergadering tot 8 personen.

Ga je voor rust in de natuur of wil je juist creativiteit stimuleren in een nieuwe omgeving? De Tiny Lodge middenin ons apenpark biedt uitkomst! Deze bijzondere vergaderruimte is van alle gemakken voorzien met een scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken, een koffieapparaat, koelkast, toilet en een terras met uitzicht op het orang-oetan eiland.

Apen en natuur als inspiratiebron

In Apenheul maken we elk evenement of congres uniek. Dit doen we door er een persoonlijke én inhoudelijke invulling aan te geven. Dat doen we met lezingen door Apenheul-experts , (maatwerk) trainingen, rondleidingen en andere activiteiten. Natuurlijk met apen als inspiratiebron! Van apen valt namelijk veel te leren als het gaat om bijvoorbeeld leiderschap, zakelijke relaties of communicatie. Ook op het gebied van voeding en gezondheid zijn er veel overeenkomsten. Daarnaast heeft Apenheul als duurzame organisatie een inspirerend verhaal te vertellen. Zo zorgen we ervoor dat de locatie en het thema van uw dag goed op elkaar aansluiten.

Locatie

In het bos
Nabij openbaar vervoer
Midden in natuurpark Berg en Bos in Apeldoorn.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
1a St@art - Auditoriumnee--320----
1b St@art - Foyer 1ja----100100100
1c St@art - Foyer 2ja----100100100
1d St@art - Benedenfoyernee----100100100
1e St@art - subzaal Gibbonja40315041---
1f St@art - subzaal Orang-oetanja37316038---
1g St@art - subzaal Gorillaja34285037---
1h St@art - subzaal Bonoboja31254525---
1i St@art - Achterterrasja----100100100
2a Kambizuri - lodge 1/2ja2636804510096100
2b Kambizuri - lodge 3ja26244030606460
3 Tiny Lodgeja8------

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op het parkeerterrein tegenover de ingang van park Berg en Bos

Contact

J.C. Wilslaan 31, 7313 HK, Apeldoorn
Toon mij het telefoonnummer

Contact

J.C. Wilslaan 31, 7313 HK, Apeldoorn
Toon mij het telefoonnummer