Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Amsterdam Flavours

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
Pazzanistraat 7, 1014 DB, Amsterdam
6 - 120 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Amsterdam Flavours

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Amsterdam Flavours is een creatieve, energieke en inspirerende locatie op het Westergasterrein.

Deze historische locatie is perfect voor vergaderingen, brainstormsessies, creatieve workshops, exclusieve privé ontbijten, lunches, high teas, diners (6 tot 60 zittende personen op de eerste verdieping en 6 tot 20 personen in de ruimte naast de keuken), borrels en walking diners (max. 120 personen). Voor cooking workshops, concept cooking, locatie verhuur, food styling en food fotografie kun je ook terecht bij Amsterdam Flavours.

Al deze activiteiten gaan hand in hand met de grote open keuken bij binnenkomst, via trap naar prachtige lichte loft op de eerste verdieping met hoge ramen en uitzicht over het terrein. 

Naast de keuken bevindt zich een derde ruimte die ook als ontvangstruimte of ‘breakout’ dient. Via deze ruimte kom je op een kleinere tweede vide. De locatie is ook te huur voor culinair/food styling, fashion, beauty, interieur, commercials, film/TV, tentoonstellingen, presentaties en boeklanceringen.

Voor events en catering kunt uw ook bij ons terecht. Wij organiseren events en catering op een door uw gewenste locatie in en buiten Amsterdam.

In het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht kunnen we een vergaderlocatie aanbieden met een intieme en huiselijke sfeer. Voor kleinere en persoonlijke meetings biedt deze plek het perfecte decor (max aantal personen 8 tot 10 personen).

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Onze locatie bevindt zich op Westergasfabriek XL: De Straat. De Westergasfabriek is een plek in Amsterdam waar mensen elkaar ontmoeten, werken en ontspannen. Een prachtig stadspark in het centrum van Amsterdam met veel historische gebouwen en veel groen.

De locatie is verdeeld over twee verdiepingen. Je komt binnen in een Arc Linea keuken uitgerust met de nieuwste SMEG apparatuur. Dit maakt de keuken uitermate geschikt voor kookworkshops, demonstraties, productontwikkeling en foto/filmshoots.
Op de eerste verdieping bevindt zich een prachtige, hoge authentieke ruimte. De mooie historische ramen kijken uit over het Westergasterrein/park en laten een overvloed aan licht binnen. Doordat deze ruimte een huiselijke sfeer uitstraalt, biedt dit het perfecte decor voor al uw evenementen, daarnaast is het mogelijk om met lekker weer buiten te staan of een wandeling over het terrein te maken.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
LOFTja5050805012060120
De keuken en de ruimte ernaast. "The Heart of the Home"ja15152525502050

Parkeren in de buurt van deze locatie

De Westergasfabriek ligt in het Westerpark en is een autoluwe omgeving. Parkeren kunt u bij:
Q Park Westergasfabriek
Van Bleiswijkstraat 8
1051 DG Amsterdam
Gelegen tegenover Westergasfabriek (€ 2,- per 35 minuten/ € 30,- per dag)
Parkeergarage Willemspoort
Haarlemmer Houttuinen 549
1013 GM Amsterdam
10 minuten loopafstand ( € 0,50 per 7 minuten / € 47,50 per dag)
P+R Bos en Lommer
Leeuwendalerweg 23B
1055 JE Amsterdam
10 minuten afstand met bus 21 (uitstappen halte Van Hallstraat).
Vanaf € 1,- per uur

Contact

Pazzanistraat 7, 1014 DB, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pazzanistraat 7, 1014 DB, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer