De juiste trouwlocatie

  • 10 February 2023
  • Leestijd: 4 min

Nederland heeft honderden officiële trouwlocaties, dus er is voor ieder wat wils. Van een romantische historische locatie als [514] tot een hip en modern industrieel pand als [1505]. Uiteraard zijn er een aantal punten waarmee je rekening moet houden bij het zoeken naar een trouwlocatie.

Kosten
Trouwen kost geld! Je hebt een locatie nodig voor de ceremonie, receptie, diner en trouwfeest. Dan is er nog het trouwvervoer, uitnodigingen, de jurk en het trouwpak. Bepaal van te voren daarom goed wat jullie budget is voordat je op zoek gaat naar een trouwlocatie.

Start op tijd met zoeken
Trouwen kan op veel plekken zoals in een kasteel, een landgoed of een partyschip. De meeste locaties hebben dagelijks bezichtigingen van bruidsparen. Begin daarom op tijd met het zoeken naar een trouwzaal. Het zou toch jammer zijn als de locatie van jullie dromen op jullie datum al bezet is.

Het aantal gasten
Hoeveel mensen gaan jullie uitnodigen? Het is belangrijk om te vragen bij de locatie hoeveel parkeerplaatsen aanwezig zijn, hoe groot de trouwzaal is en hoe het met de overige voorzieningen zit. Zijn er mensen die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, dan is het goed om hier ook rekening mee te houden. Je kunt natuurlijk ook een slaapplek regelen voor de gasten, eventueel op jullie kosten. Vaak weet de locatie wel een goed hotel in de buurt waar zij korting kunnen regelen. Misschien heeft de locatie zelf ook wel mogelijkheden voor de gasten om te overnachten.

Relevante Links:
Trouwlocatie Amsterdam
Trouwlocatie Rotterdam
Trouwlocatie Den Haag
Trouwlocatie Arnhem
Trouwlocatie Alkmaar
Trouwlocatie Apeldoorn
Trouwlocatie Haarlem
Trouwlocatie Amersfoort
Trouwlocatie Maastricht
Trouwlocatie Scheveningen
Trouwlocatie Almere
Trouwlocatie Hilversum
Trouwlocatie Utrecht
Trouwlocatie Nijmegen
Trouwlocatie Leeuwarden
Trouwlocatie Woerden

Reageer