Vergaderlocatie in Amsterdam

  • 13 February 2017
  • Leestijd: 5 min
In Amsterdam zijn veel bedrijven gevestigd en waar bedrijven zijn daar wordt vergadert. Het is niet voor niets dat Amsterdam zoveel vergaderlocaties heeft in verschillende soorten en maten. Van een kleine intieme vergaderruimte in een bijzonder monumentaal pand, tot een grote vergaderruimte in een hippe locatie.


Zo kan de vergadering plaats vinden in een prachtig authentiek herenhuis op de gracht maar ook in een stoere, robuuste industriële locatie. Kies de vergaderlocatie die past bij uw bedrijf, er is er altijd wel één te vinden. Wissel ook eens van locatie, dit zorgt voor een verrassingseffects bij de deelnemers. Een andere vergaderruimte in Amsterdam zorgt voor nieuwe ideeën en inspiratie.

Amsterdam is ook de ideale plek voor een vergaderbreak! Er zijn vele mogelijkheden om uw vergadering even te onderbreken voor wat ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, een stadswandeling of een andere activiteit. Daarna kunt u weer vol energie verder met de vergadering in de vergaderlocatie in Amsterdam.

Reageer