Vergaderen in Zeeland

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 6 min

Rust, ruimte, natuur en het strand maken Zeeland een plek vol inspiratie voor een vergadering. Zeeland heeft vele historische en sfeervolle stadjes zoals Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Renesse en Veere. Doordat het voor veel Nederlanders ook een geliefde vakantiebestemming is, zijn er ook vele overnachtingsplekken te vinden. Voor vergaderend Nederland dus een ideale plek voor een meerdaagse, zakelijke bijeenkomst. Ook zijn er vele locatie die geschikt zijn voor congressen en beurzen.

Maak tijdens een vergadering gebruik van de bijzondere omgeving van Zeeland. Ga tussen het vergaderen door lekker naar buiten voor ontspanning en inspiratie. Even lekker doorwaaien op het strand of tijdens een wandeling door het bos en de duinen. U kunt natuurlijk ook het water op voor een ontspannende zeiltocht of boottocht op het water. Uiteraard is het ook mogelijk om één van de vele workshops uit te kiezen als vergaderbreak.

Zeeland heeft vele mooie vergaderlocaties en congreslocaties. Vanuit Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Breda en Bergen op Zoom bent u zo in het prachtige zeeland. Kies een voor wat anders en zoek een vergaderruimte of congreszaal in Zeeland. Zeeland zal u niet teleurstellen.  

Reageer