Unieke trouwzaal

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 3 min

Elkaar het ja woord geven, het diner, het feest, het belooft een geweldig bruiloft te worden … Maar op welke unieke trouwzaal gaat dit allemaal plaatsvinden? Hoe en waar vind je unieke trouwzalen. Natuurlijk kunnen jullie in het huwelijk treden op het gemeentehuis of in de kerk maar er zijn legio andere mogelijkheden wat trouwzalen betreft. Wat dachten jullie van een museum, een manege of met de voeten in het zand trouwen? Tegenwoordig kun je haast op elke locatie wel de officiële ceremonie laten plaats vinden. Verder is het mogelijk om de hele dag op één locatie te laten plaats vinden. Wel zo makkelijk want dan hoeft u niet continu van hort naar her te rijden. Vele locaties hebben meerdere trouwzalen om voor de nodige afwisseling te zorgen, zo hoeft u niet de hele dag in dezelfde trouwzaal door te brengen.

Nu kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om de dag op meerdere trouwlocaties door te brengen. Dit zorgt voor diverse indrukken en sferen. Zo kunt u optimaal gerbuik maken van die bijzondere trouwauto die u gehuurd heeft. Dat is ook nog eens een leuke bijkomstigheid!

DNLS heeft de leukste, mooiste en meest bijzondere trouwzalen van Nederland voor jullie opgezocht. Trouwlocaties waar u terecht kunt voor 1 of meerdere onderdelen van de dag.

Reageer