Trouwen voor de "Rich & Famous"

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 6 min

Voor de mooiste dag van jullie leven hebben wij een aantal onbetaalbare trouwlocaties gevonden.
Trouwen is voor de meeste mensen een kostbare aangelegenheid. Voor sommige mensen is niets te gek.

Hotel Caruso in Italië is dan nog een vrij goedkoop optrekje. Voor een bescheiden $ 34.000,- huurt u de locatie al. Oh ja, dit is dan wel exclusief catering en hotelverblijf.

Zit u wat ruimer in de slappe was? Kijk dan eens naar The Plaza in New York. Voor $ 92.250,- heeft u een ruimte voor 200 personen. Uiteraard is dat inclusief catering, bruidstaart en een huwelijkssuite om de nacht door te brengen. Vele grote bekendheden als Eddie Murphy gingen jullie reeds voor.

Iets dichter bij huis vindt u in London een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft. Voor $ 200.000,- kunt u een exclusief huwelijk vieren in The Dorchester.

Het summum voor de echte "Big Spenders" is te vinden in Florida. Voor een kleine $ 500.000,- huurt u het privé eiland Keys, Little Palm Island. Neem 60 gasten mee en kom aan met maximaal 10 jachten en 1 privévliegtuig. Het mooiste is dat het all-inclusive is.

Zoekt u een "betaalbare" en toch unieke trouwlocatie in Nederland? Op DNLS staan de mooiste, beste en meest unieke trouwlocaties van Nederland. Toptrouwlocaties voor een toptrouwdag!

Reageer