Trouwen? De trends voor 2013!

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 4 min

Kleuren
Hoewel een witte jurk het nog steeds wint, kiezen steeds meer bruidsparen voor wat apartere kleuren. Pasteltinten passen goed bij een romantische look. Ben je modern en wil je ook een moderne look? Kies dan voor de wat hardere tinten.


Styling
Men denkt over steeds mee na en er wordt helemaal niets mer overgeslagen. Wanneer er voor een bepaalde look & feel is gekozen dan past men de materialen, kleuren en andere elementen hierop aan. Van het tafelkleed bij het diner, tot de stoelen bij de ceremonie.

Los en ongedwongen
Ook in 2013 kiest men steeds meer voor een lossere bruiloft met een relaxte sfeer. Doe wat bij je past en kies niet zo maar voor een bruiloft zoals iedereen dat doet. Het gevolg is dat alle gasten de bruiloft nog mooier ervaren en zich verbonden voelen.

Leven in de brouwerij
Entertainment tijdens jullie huwelijk kan enorm bijdragen aan de feestvreugde. Zo kun je bijvoorbeeld een kunstenaar inhuren, die live een schilderij van jullie maakt. Of wat dacht je van een korte maar enerverende dans- of muziek workshop? Een leuke gelegenheid voor alle gasten om elkaar beter te leren kennen.

Maatwerk
Er is niets mis met bijvoorbeeld de redelijk standaard uitnodigingen voor een bruiloft. Echter zien wij steeds meer dat bruidsparen kiezen voor iets unieks. Iets wat zij zelf bedacht hebben, of hebben laten ontwerpen door een grafisch ontwerper. De mogelijkheden zijn eindeloos en vaak hoeft het niet eens duurder te zijn.

Trouwen in de winter of herfst
Steeds meer bruidsparen kiezen voor een bruiloft in de herfst of winter. De mooie kleuren die de herfst biedt zullen voor mooie plaatjes zorgen. Een bijkomend voordeel is dat sommige locaties speciale prijzen hanteren. Verder is er in deze maanden ook meer kans dat een locatie en eventuele leveranciers beschikbaar zijn.

Jaren 30
De bruid zal steeds meer kiezen voor een lieflijker en meer romatische uitstraling. Dit zie je terug in de jurk en ook in het kapsel. Zoals in de jaren 30 de bruid er altijd uit zag, stijlvol en chique.

Reageer