Trends 2012 voor jullie huwelijksdag

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 2 min

Trends, doe je er aan mee of niet? Wij geven hier de trends van dit jaar, je kunt ze sowieso gebruiken ter inspiratie. Een ding staat vast ... alles draait in 2012 om de romatiek.



Trouwjurken
Trouwjurken in Victoriaanse stijl met een kleine vintage touch zijn de inspiratiebron voor 2012. Lange, volle jurken met strakke bovenlijven, rechtstreeks overgenomen van het huwelijk van William en Kate.

Licht blauw, goud en taupe, in combinatie met grijstinten en beigetinten geven de jurken een modern tintje.

 

 

Trouwvervoer
Limousines, oldtimers, snelle sport auto’s en de koets met paarden blijven het meest populaire vervoersmiddel tijdens de huwelijksdag.
Bruidsparen zijn tegenwoordig steeds creatiever en bedenken ook andere vervoersmiddelen. Bijvoorbeeld een motor met zijspan, een tandem of een bakfiets. 

 

 




Styling en decoratie

Het bedenken van een thema en dit doorvoeren in de gehel bruiloft is een enorme trend. Neem bijvoorbeeld een kleur als thema en voer dit door in de styling en decoratie van de trouwlocatie(s). Je kunt het thema ook weer doorvoeren in de trouwkaarten en in de bedankjes.
 

Creëer direct een romantische, warme sfeer door (veel!) kaarsen te gebruiken. Dinerkaarsen, stompkaarsen, waxinelichtjes, drijfkaarsen… het maakt niet uit… in dit geval gaat less is more niet op. Niet alle locaties staan open vuur (en dus kaarsen) toe. Gebruik in dat geval led lampjes en led kaarsen.

 

Reageer