Tips voor de trouwfoto's

 • 15 February 2017
 • Leestijd: 6 min

Veel mensen vinden dat ze niet fotogeniek zijn, terwijl iedereen dit wel is. Er zijn vele bruidsparen die het een ramp vinden om de foto's te maken van de mooiste dag van hun leven. Hieronder vindt u tips die u helpen om mooi vastgelegd te worden op de foto's.

 

 

 

 1. Zorg dat u een klik heeft met de fotograaf
  Zoek een fotograaf daarom met zorg uit, hij/zij is tenslotte het grootste gedeelte van de dag aanwezig.
   
 2. De perfecte foto
  De mooiste foto schiet je net nadat de ceremonie voorbij is. Je bent dan officieel getrouwd, en je zult zien dat de lach en blijdschap dan onbeschrijfelijk is. De fotograaf moet juist op dit moment klaar staan om te fotograferen.
   
 3. Timing
  De timing van de hele dag is heel belangrijk. Wil je voor de huwelijksceremonie foto's maken, zorg dan dat je ruim van tevoren aangekleed op de locatie bent. Stress is niet goed voor een mooie foto.
   
 4. Het weer
  Regen, zon, sneeuw of hagel, betrek het weer bij de foto's. Ook met een paraplu kun je mooie foto's maken. Laat de sfeer van die dag naar voren komen.
   
 5. Vergeet dat er een camera is
  Je moet niet in een onnatuurlijke houding schieten zodra de cameralens op je gericht staat. Het is mooi als je echt je emoties kunt laten, dus je moet niet gemaakt en poserend voor de camera staan.
   
 6. Vooral blijven bewegen
  Wanneer je niet blijft bewegen dan krijg je al heel snel veel dezelfde foto's.
   
 7. Online album
  Regel vooraf al waar je gasten de foto's kunnen bestellen en/of downloaden. De gasten vinden het ook leuk om kort na de bruiloft de foto's te bekijken en eventueel van daaruit na te bestellen. 

Op De Nationale Locatie Site vindt u vele bijzondere trouwlocaties. Wilt u alles op één locatie? Of wilt u de ceremonie, de receptie en het huwelijksfeest op verschillende locaties? Dat is geen enkel probleem! 

Bij de onderstaande trouwlocaties kunt u ook de foto's laten maken voor uw bruiloft:

 

 

 

Reageer