Inspiratie voor uw huwelijksdag

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 5 min

U gaat trouwen en bent op zoek naar inspiratiebronnen voor uw huwlijksdag. Sinds kort hebben wij Pinterest ontdekt en wat blijkt? Wij hebben dit veel te laat ontdekt. Op Pinterest vind je zoveel inspiratie voor bijvoorbeeld de trouwfoto's, de aankleding, de uitnodigingen en de taarten. Het is teveel om op te noemen en de ideeën zijn er daarom ook in overvloed. Geweldig om zo inspiratie op te doen voor de huwelijksdag en de voorbereiding hiervan.


De beste bruiloft locaties hebben wij voor u op DNLS verzameld, zij kunnen u natuurlijk ook de nodige inspiratie en tips geven. Uiteraard is er nog veel meer dan dat. Een bruiloft locatie kan op zoveel manieren worden versierd en juist op Pinterest staan de meest verbluffende tips. Vaak zijn deze zo eenvoudig te regelen en is het effect enorm groot.

Wilt u een standaard trouwalbum met dezelfde poses die iedereen doet? Of wilt u iets wat is een keer anders is en ook nog veel mooier? Op Pinterest staan zoveel gave tips voor bijzondere, unieke, ontroerende en humoristische trouwfoto's. Als wij dit hadden geweten voordat wij gingen trouwen dan had ons album er in ieder geval heel anders uit gezien.

Wij hebben daarom ook een Pinterest pagina aangemaakt en verzamelen regelmatig pins die ter inspiratie zijn voor jullie huwelijk.

Reageer