Geen bedrijfsfeest dit jaar?

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 4 min

Het valt niet te ontkennen dat er een crisis is, vele bedrijven houden op te bestaan en de werkeloosheid stijgt. Voor vele bedrijven is het een tijd van bezuinigen en de hand op de knip houden. Het is daarom ook een overweging om eens goed te kijken naar het jaarlijkse bedrijfsfeest. Maar het is wel verstandig om het personeelsfeest in ere te houden, ook al is het budget een stuk kleiner. Vele feestlocaties spelen in op de crisis en hebben behoorlijk gesleuteld aan de bedragen en de mogelijkheden.


Ga met de feestlocaties om de tafel want ook voor uw budget is er vast wel een mooi feest van te maken. Het motiveert en stimuleert uw personeel wat uiteindelijk de productiviteit weer ten goede komt.

Dit jaar toch geen groots bedrijfsevenement? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar een leuk bedrijfsuitje. Op www.wegmetdebaas.nl staan vele bedrijfsuitjes, voor elk budget is er wel een leuk uitje te vinden.

 

Bezuinigen is belangrijk want u wilt uw personeel en uzelf nog heel lang van een boterham voorzien. Bezuinig echter niet te snel uw bedrijfsfeest weg, want u overleeft de crisis alleen maar met gemotiveerd personeel.

Reageer