De 5 mooiste strandpaviljoens van Nederland

  • 14 February 2017
  • Leestijd: 5 min

 

 

 

Uw huwelijksceremonie, huwelijksdiner en huwelijksfeest aan het strand? Elkaar het ja-woord geven op het strand? Een diner met een romantische zonsondergang op de achtergrond? Bij mooi weer een onvergetelijk bedrijfsfeest in de buitenlucht?

Dat kan bij de strandpaviljoens die u vindt op De Nationale Locatie Site. Wij hebben de 5 mooiste strandpaviljoens voor uw bruiloft geselecteerd. Meer informatie? Neem direct contact op met deze locaties! Uiteraard vindt u op De Nationale Locatie Site veel meer soorten trouwlocaties zoals kastelen, een landgoed en partyschepen.

1. [1568]
Deze luxe en spectaculaire locatie is een hotspot aan het strand van Rockanje. U kunt hier drinken, loungen, vergaderen, trouwen en feesten. De inrichting is strak, modern en uiters sfeervol. De ruime feestzaal is uitermate geschikt voor trouwfeesten en personeelsfeesten.

2. [1702]
Fantastische locatie aan het strand van Kijkduin/Den Haag. Bij mooi weer kunt u natuurlijk fantastisch buiten zitten, maar bij minder weer kunt u binnen ook sfeervol en gezellig zitten. Ideaal voor een romatisch huwelijksfeest of een inspirerende vergadering.

3. [1861]
Dit uniek strandpaviljoen is het hele jaar open en heeft maar liefst 8 verschillende vergaderzalen. Bij mooi weer is buiten vergaderen de moeite waard. Ook voor een huwelijksdag en een bedrijfsevenement is deze locatie zeer uniek. Handig is ook dat de locatie over 700 parkeerplaatsen beschikt.

4. [1626]
Zeer mooi strandpaviljoen aan de boulevard van Scheveningen. U kunt hier uw complete huwelijksdag laten verzorgen. Een aanrader voor uw bedrijfsfeesten en uw huwelijksdag.

5. [700]
Deze locatie is multifunctioneel en is gelegen bij de Hoek van Holland. Het adembenemende uitzicht krijgt u er gratis bij. Trouwen, vergaderen en feesten... Het is allemaal mogelijk bij deze bijzondere locatie.

Voor een overzicht van alle strandpaviljoens klikt u hier.

 

 

 

Reageer