Congressteden in Nederland

  • 15 February 2017
  • Leestijd: 4 min

Nederland telt een aantal steden die zich bij uitstek lenen voor uiteenlopende mogelijkheden voor grootschalige en kleinschalige congressen. De meest belangrijke steden zijn: Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Den Haag, en Utrecht.
Amsterdam
Hier vindt u vele locaties voor congressen zoals een herenhuis, een museum, kerken, bijzondere hotels en monumentale gebouwen. Deze congreslocaties zijn allen op loopafstand van elkaar gelegen en bieden perfecte mogelijkheden voor kleine tot grote internationale congressen. Door de nabijheid van Schiphol is Amsterdam de stad voor grote internationale congressen. De grootste locatie voor conressen is [289].

Apeldoorn, Nijmegen en Apeldoorn
Drie kwartier rijden van de grote steden in de randstad vind u de groenste provincie van het land, Gelderland. Dichtbij gelegen vindt u Airport Weeze, net over de Duitse grens. Dus ook voor internationale congressen zijn de drie grote steden zeer geschikt. Voor de grotere congressen is [397] een uitermate geschikte locatie. Doordat er voldoende hotels zijn is er altijd wel een plek om te overnachten in de buurt van de congreslocatie van uw keuze.

Den Haag
De stad is internationaal bekend als de regeringsstad van Nederland. Mede door de ligging aan de Noordzeekust is Den Haag een aantrekkelijke plek voor een congres van formaat. Met de luchthaven van Rotterdam en Schiphol is het ook dé plek voor internationale congressen en conferenties. De grootste locatie voor congressen is [288].

Utrecht
Door de centrale ligging in Nederland is Utrecht een aantrekkelijke stad voor congressen en zakelijke bijeenkomsten. Ook voor beurzen is Utrecht een belangrijke stad, mede door de [1219].

Reageer