Brainstormen rond de middenstip

  • 13 February 2017
  • Leestijd: 3 min

Zo Groot Is Oranje, de nieuwe voetbalattractie van Madurodam, is tevens dé locatie om in de aanloop naar en tijdens het WK voetbal een ludieke brainstorm of originele teamsessie te organiseren. Vanaf 2 juni is het mogelijk om deze splinternieuwe oranje zalen te boeken voor subsessies.

 

Inspirerende locatie met Oranje tintje voor evenementen en bijeenkomsten
Via de spelerstunnel kom je op de grasmat, waar je in eerste instantie alleen een uitgelichte middenstip ziet. Als je ogen gewend zijn aan het donker zul je op een van de wanden het Wilhelmus ontdekken. Verder is er geen afleiding en kun je helemaal blanco of beter gezegd ‘in black’ volledig concentreren op de brainstorm, groepsgesprek of andere inspirerende sessie. Je neemt plaats in een heerlijke oranje zitzak en de creativiteit kan losbarsten.
 

In de naastliggende ruimte stroomt de adrenaline door je lichaam wanneer je de tribune bestijgt en plaatst neemt tussen de duizenden supporters die op de wanden zijn afgebeeld. Om ‘in the winning mood’ te komen kun je voorafgaand aan de presentatie het winnen herbeleven van de eerste en enige internationale titel van het Nederlands Elftal. Vervolgens kun je met maximaal 60 personen een heel bijzondere bijeenkomst organiseren in deze op en top oranjegetinte ruimte.

 

Madurodam werd al gezien als ‘de bijzondere locatie, waar je altijd wel een aanknopingspunt vindt om te koppelen aan het thema van je bijeenkomst.’ Daar is met deze nieuwe subzalen in ‘Zo Groot Is Oranje’ een groots, aansprekend en actueel thema bij gekomen.

 

Over Zo Groot Is Oranje

Zo Groot Is Oranje symboliseert de nationale trots en sterke collectieve band, wanneer Nederland een sportieve prestatie levert. Via het fantastische verhaal van de grootste Nederlandse voetbalprestatie ooit, het winnen van het EK 1988, worden bezoekers meegenomen in de droom van nu: wereldkampioen worden. In drie WK-finales was Nederland er zo dichtbij. Madurodam bedacht, ontwikkelde en bouwde de nieuwe attractie in eigen huis.

 

Over Madurodam

In Madurodam ontdek je waar een klein land groot in is. De grote verhalen over Nederlandse prestaties en ambities komen in het wereldberoemde miniatuurpark tot leven. Sinds de opening in 1952 bezochten meer dan 50 miljoen mensen het park. Sinds 1996 is Madurodam naast attractiepark ook een bijzondere locatie voor evenementen dankzij 6 moderne, multifunctionele zalen. De opbrengsten van Madurodam worden aan goede doelen voor kinderen geschonken. Opgericht als fondsenwerver en promotieplatform voor het goede doel is Madurodam al ruim 60 jaar in alle opzichten: Goed Voor Kinderen.

http://www.madurodamevents.nl/nl/mededelingen/zomeraanbieding/ 

Reageer