Zo word je een onvergetelijk bruidspaar

  • 23 September 2022
  • Leestijd: 3 min

Natuurlijk wil je de show stelen op je eigen bruiloft. Met deze zes gouden tips zorg je dat jullie dat bruidspaar zijn waar iedereen nog weken over praat.

1. De beste versie van jezelf

Plan jullie trouwdag met een glimlach en wat daadkracht. Blijft bedenken dat je ultieme doel die ene dag vol liefde is. Dan straal je vanzelf het soort ontspannenheid uit waar menig weddingplanner jaloers op zou zijn. Schouders naar achteren, kin omhoog en stralen maar.

2. Geef je dag glans
Word letterlijk een stralend bruidspaar door je huid goed te verzorgen. Een fijne moisturizer voor de bruidegom in de weken voor de grote dag kan een groot verschil maken en als bruid kun je jezelf verwennen met een fijn masker. Drink voldoende water en trakteer jezelf op professionele visagie.

3. Vind jouw stijl
Weet je al wat je wel of juist niet wilt voor jouw bruidslook? Doe inspiratie op in tijdschriften als Bruid & Bruidegom Magazine of maak een Pinterestboard aan. Kies een outfit die in het verlengde ligt van je dagelijkse look, dan voel je je het meest op je gemak. Met bijzondere accessoires kun je een verrassende draai geven aan je look.

4. Doen: details
De bruidsjurk, het trouwpak, de schoenen, de bloemen: het zijn allemaal grote aankopen. Maar het zijn de kleine details die jullie look extra speciaal maken. Voor de bruidegom zijn het manchetknopen van zijn favoriete sport of sokken met een grappige boodschap. Voor de bruid zijn het semi-permanente valse wimpers of sexy lingerie. Niet iedereen zal het zien, maar ze geven jullie look net dat beetje extra waardoor je superzelfverzekerd voor de dag komt.

5. Locatie, locatie, locatie
Bij een onvergetelijk bruidspaar hoort natuurlijk ook een onvergetelijke locatie. Ging je verloofde op één knie tijdens een romantische herfstwandeling in het bos? Dan is een trouwlocatie middenin de natuur een kanshebber. Of zijn jullie dol op het strand? Als een locatie voor bruid én bruidegom goed voelt, ben je al een flinke stap dichter bij jullie grote dag. Bruid & Bruidegom Magazine helpt je ook graag verder, met de Trouwlocatie Special bijvoorbeeld.

6. Neem tijd voor elkaar
Wanneer jullie beiden druk zijn met het praten met de gasten, is het makkelijk om elkaar uit het oog te verliezen. Het zou zonde zijn als je op je bruiloft nauwelijks tijd besteedt met de persoon aan wie je net je jawoord hebt gegeven. Reserveer wat momenten in jullie dagprogramma voor een onderonsje en check gedurende de rest van de dag regelmatig even bij elkaar of alles goed gaat.

 

Trouwlocatie in Amsterdam
Trouwlocatie in Den Haag
Trouwlocatie in Scheveningen
Trouwlocatie in Rotterdam
Trouwlocatie in Utrecht
Trouwlocatie in Arnhem
Trouwlocatie in Apeldoorn
Trouwlocatie in Haarlem

Reageer