Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

ZiPPERZ Business Center

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
ZiPPERZ Business Center, Olympiaweg, Rotterdam, Nederland
2 - 50 Personen
9 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

ZiPPERZ Business Center

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

ZiPPERZ Business Center is er voor bedrijven die werken aan persoonlijke en zakelijke groei. Voor mensen met de intrinsieke motivatie om de wereld een stukje mooier te maken. ZiPPERZ verbindt die ondernemers in de Green Stand in Rotterdam Zuid. Dit duurzame verzamelgebouw staat voor het huisvesten en faciliteren van zelfstandigen zonder eigen pand. Flexibel werken en vergaderen dus. Laat je inspireren door de moderne werkplekken en vergaderruimtes.

Profiteer van de uitstekende bereikbaarheid, het gratis parkeren en geniet van binnentuin, dakterras, lunchroom en hospitality vanuit het hart.

Locatie

In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Routebeschrijving: Auto: neem afslag Feyenoord en volg de borden richting Centrum. Zipperz is gevestigd in het verzamelgebouw GreenStand wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt. Tram: lijn 23 en stap uit bij halte 'Feyenoord' het is 6 minuutjes lopen [je ziet het gebouw al als je uitstapt] Trein: stap uit op Station Rotterdam-Zuid dat is 15 minuten lopen.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zaal 1jajajajaja
Zaal 2jajajajaja
Zaal 3jajajajaja
Zaal 4jajajajaja
Zaal 5jajajajaja
Zaal 6jajajajaja
Zaal 7jajajajaja
Zaal 8jajajajaja
Zaal 9jajajajaja

Parkeren in de buurt van deze locatie

U vindt ons in Feyenoord City, in het Greenstand gebouw, wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt vanaf de A16 gezien. Tegenover het groene Politiebureau en Pathé de Kuip. Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor de deur kunt u GRATIS parkeren! Waar kan dit nog in Rotterdam…. Bij aankomst kunt u bellen op de 2e intercom bij 'ZiPPERZ receptie'. De deur wordt dan voor u open gedaan en u kunt na binnenkomst rechts gaan naar de receptie. De medewerkers van ZiPPERZ zullen u dan hartelijk ontvangen en naar de ruimte begeleiden waar uw meeting zal plaatsvinden. Uiteraard krijgt u ook een kopje koffie of thee aangeboden en wij verzorgen ook een karaf met water in uw ruimte. Wij zullen ook met u afstemmen hoe u geinformeerd wenst te worden dat er een gast van u is gearriveerd.

Contact

ZiPPERZ Business Center, Olympiaweg, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

ZiPPERZ Business Center, Olympiaweg, Rotterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer