Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Withuishof

  • Limburg
  • Maastricht
Bergerstraat 2, 6226 NA Maastricht, Nederland
1 - 150 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Withuishof

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

Binnen het Withuishof worden twee vergaderruimten aangeboden. Alle faciliteiten zijn aanwezig of kunnen worden aangevraagd. We bieden een grote vergaderruimte (50m2) en een kleine vergaderruimte (18m2) aan. De ruimtes kunnen tevens met elkaar worden verbonden middels een tussendeur.

De kleine vergaderkamer is uiterst geschikt voor vergaderingen van 2 - 6 personen. Het meubilair is flexibel waardoor deze ruimte tevens in te richten is voor workshops, trainingen en presentaties.

Daarnaast beschikt het Withuishof over een grote vergaderkamer die tevens geschikt is voor vergaderingen van 6 - 30 personen. Ook deze ruimte is flexibel waardoor deze ruimte tevens in te richten is voor workshops, trainingen en presentaties. 

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer

Het Withuishof bevindt zich aan de Oost-kant van Maastricht en ligt aan de N590. Dit is de verbindingsweg tussen Maastricht en Valkenburg. Bovendien is dit hét startpunt van het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote vergaderruimteja16123012301430
Kleine vergaderruimteja6----6-

Parkeren in de buurt van deze locatie

De A2 is in 2 minuten bereikbaar. Met openbaar vervoer vanuit/naar het centrum is de reistijd 10 minuten. We hebben eigen parkeerplaatsen. 

Contact

Bergerstraat 2, 6226 NA Maastricht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Bergerstraat 2, 6226 NA Maastricht, Nederland
Toon mij het telefoonnummer