Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

WinselerHof

  • Limburg
  • Landgraaf
Tunnelweg 99, 6372 XH, Landgraaf
10 - 120 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

WinselerHof

Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Winselerhof is gevestigd in een historische herenboerderij. Aan de intieme binnenhof liggen 49 karakteristieke kamers en diverse zalen. De smaak van het Zuiden is hier overal te proeven. De hoogwaardige Italiaanse keuken en de unieke sfeer zorgen ervoor dat uw zakelijke bijeenkomst een succes wordt.

LET OP! GEEN EIGEN CATERING MOGELIJK!

Ook voor feestelijke evenementen vormt deze prachtige gerestaureerde hoeve dé locatie voor alles onder één dak.

De natuurrijke omgeving en de diverse attracties en steden in de omgeving bieden enorm veel mogelijkheden voor ontspanning. Graag verzorgen wij een compleet programma voor u op maat.

Feesten en Recepties
Karakteristieke gewelvenplafonds, houten balkenpartijen, natuurlijke materialen en warme kleuren zorgen voor een huiselijke gastvrije sfeer. De intieme binnenhof, mediterrane accenten en een hoogwaardige Italiaanse keuken maken de Winselerhof een unieke locatie voor uw feest of receptie.

Restaurant Pirandello, Luigi’s Restaurant & Bar, 49 luxueuze hotelkamers, u vindt alles onder één dak. Zo bestaat er tevens de mogelijkheid de carréhoeve exclusief voor u te reserveren.

Een feestelijke gebeurtenis is een persoonlijke gebeurtenis. Wij bespreken daarom graag samen met u uw wensen en ideeën om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken.

Trouwen
Karakteristieke gewelvenplafonds, houten balkenpartijen, natuurlijke materialen en warme kleuren zorgen voor een unieke sfeer. De intieme binnenhof, mediterrane accenten en hoogwaardige Italiaanse keuken maken de Winselerhof tot een authentieke locatie voor de bruiloft van uw dromen. Restaurant Pirandello, verschillende zalen, 49 luxueuze hotelkamers, een romantische bruidssuite, u vindt alles onder één dak.

Wettelijk huwelijk
De gemeente Landgraaf heeft Winselerhof aangewezen als officiële trouwlocatie.

Locatie

In het bos
Nabij openbaar vervoer
De natuurrijke omgeving bij Landgraaf en de diverse attracties en steden in de omgeving bieden enorm veel mogelijkheden voor ontspanning.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Rome zaalja406011070250120200
Florence zaalja20253030402640
Toscane zaalja10101810201020

Parkeren in de buurt van deze locatie

Gratis parkeergelegenheid.

Contact

Tunnelweg 99, 6372 XH, Landgraaf
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Tunnelweg 99, 6372 XH, Landgraaf
Toon mij het telefoonnummer