Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Weesper Amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Oost
Weesperzijde 147, 1091ET, Amsterdam
10 - 150 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Weesper Amsterdam

Nachtvergunning
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

De wijnkelder van Weesper biedt alle mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. In deze prettige setting ontstaat al gauw een ontspannen sfeer. Een ideale plek om een inspirerende dag met collega’s of zakenrelaties te organiseren. Er is plaats voor 30 tot 60 personen, afhankelijk van wat uw wensen zijn.
Wij hebben vrijwel alle benodigde voorzieningen in huis: beamer, flipover, WiFi, projectiescherm etc. Speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden! 


Productiviteit

In de wijnkelder voorzien wij u van koffie, thee en de nodige versnaperingen. Natuurlijk verzorgen wij ook graag de lunch tijdens uw meeting, workshop, training of brainstorm. Dit zal de productiviteit van u en uw gezelschap alleen maar ten goede komen!


Allure

Weesper leent zich bij uitstek voor bijeenkomsten die na verloop van tijd een informeel karakter krijgen. Het interieur van de wijnkelder heeft een onmiskenbare allure, waarbij mede dankzij de sfeervolle verlichting al gauw een gemoedelijke stemming ontstaat.


Culinair

Onze keuken heeft een uitstekende reputatie in Amsterdam. Wij staan bekend om onze smaakvolle gerechten waarin kwaliteitsproducten de hoofdrol spelen. Voor groepen hebben we verschillende opties, van lunch en buffet tot walking dinners en groepsmenu’s. Heeft u zelf een leuk idee? Vraag vooral naar de mogelijkheden!


Gunstige ligging

De ligging nabij de Zuidas, Amstel Business Park en de goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer maken Weesper bovendien een zeer gunstige locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.

Kosten

Wij berekenen geen huurkosten voor het gebruik van de wijnkelder. Wel verwachten wij een omzetgarantie. Deze is natuurlijk afhankelijk van het aantal personen en de gelegenheid.


Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op: 020-333 04 40.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Perfect bereikbaar via de snelweg(A2, A10) en openbaar vervoer (Amstelstation).

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Wijnkeldernee30406040125125160
Terrasja-----3050
Restaurantja-----2260

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er zijn parkeermogelijkheiden voor de deur en anders in de parkeergarage op 2 minuten loopafstand.

Contact

Weesperzijde 147, 1091ET, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Weesperzijde 147, 1091ET, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer