Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Vuurrood Veiligheid / Veiligheid Centrum Haaglanden

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Laak
Junostraat 6, Den Haag, Nederland
1 - 120 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Vuurrood Veiligheid / Veiligheid Centrum Haaglanden

Wifi aanwezig
Multimedia aanwezig

Bij Veiligheidscentrum Haaglanden bent u aan het juiste adres voor uw vergadering, boardroommeeting, brainstormsessie, training of workshop. Onze ruimtes zijn afhankelijk van het aantal genodigden, geheel naar uw wensen in te richten en kunnen diverse opstellingen gerealiseerd worden. Hierbij hebben wij ter ondersteuning verschillende toebehoren die gereserveerd kunnen worden. Bijvoorbeeld een beamer met scherm, een geluidsinstallatie met microfoon, een flipover of een whiteboard. Ook heeft u altijd de beschikking over gratis beveiligd internet (bekabeld en draadloos). 

Redroom max. 120 personen, Blueroom max. 25 personen, Orangeroom max. 12 personen, Greenroom max. 10 personen, Purpleroom max. 8 personen, Pinkroom max. 6 personen. 

U wilt de vergadering natuurlijk zo goed mogelijk benutten, niets helpt daar zo goed bij als een lekkere lunch. Op aanvraag kunnen wij deze voor u verzorgen. De standaard lunch bestaat uit twee broodjes naar keuze, iets te drinken en een salade. Ons luxe luncharrangement bestaat uit twee broodjes naar keuze, een warme snack, iets te drinken en een salade. Tevens kunnen wij voor u een borrelarrangement verzorgen. Wilt u de vergadering afsluiten met een heerlijk diner? Ook dat kan op aanvraag voor u worden verzorgd. 

Ten behoeve van de privacy zijn al onze ruimtes voorzien van privacyfolie en zijn de wanden voorzien van isolatie. 

Locatie

Nabij openbaar vervoer
Aan de snelweg
Aan de kust
Veiligheidscentrum Haaglanden is gelegen in de Binckhorst te Den Haag. Veiligheidscentrum Haaglanden is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ons pand is ideaal gesitueerd nabij snelwegen A12, A4 en A13. Vanaf station Den Haag Centraal bent u met bus 26 of 28 (richting Station Voorburg) binnen 15 minuten bij ons pand. Vanaf station Den Haag Hollands Spoor kunt u eveneens gebruik maken van bus 26 richting station Voorburg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Red Roomja4040404012040120
Pink Roomja6666666
Purple Roomja6666666
Orange Roomja8888121212
Blue Roomja20202520252025
Green Roomja10101010101010

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren in de Junostraat is langs de straat altijd gratis, maar u kunt er ook voor kiezen om (tegen betaling) gebruik te maken van ons V.I.P-parkeerdek.

Contact

Junostraat 6, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Junostraat 6, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer