Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Vondelpark3

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Vondelpark 3, 1071 AA, Amsterdam
15 - 500 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Vondelpark3

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Vondelpark3 maakt voor evenementen gebruik van de televisiestudio’s van VondelCS, het nieuwe AVROTROS-verenigingshuis. Binnen draait werkelijk alles om media, cultuur en opinie; dagelijks vinden er in de verschillende zalen diverse opnames, workshops en concerten plaats. Graag bespreken wij telefonisch met u hoe uw event optimaal gecombineerd kan worden met dit culturele concept.

Waar Vondelpark3 in het souterrain gevestigd is, vindt u de zalen op de verdiepingen erboven. De twee studio’s en de intieme Franse Zaal op de eerste verdieping zijn volledig gerenoveerd, zonder hun historische gevoel verloren te zijn. De hoge plafonds zijn voorzien van klassieke ornamenten, terwijl de imposante deuren en ramen tussen de zuilen u uitzicht geven over het park. De studio’s worden van het bordes gescheiden door Wintertuinen, twee lange smalle ruimtes met hoge glazen deuren als buitenmuur.

De Wintertuinen van Vondelpark3 zijn ideaal voor vergaderingen, borrels en intieme diners op één van de meest indrukwekkende plekken van Amsterdam. In de winter ervaart u de ruimte alsof u in het park zit, maar dan zonder de decemberkou. Tijdens het voorjaar en de zomer zet u de glazen deuren open en trekt u middels het bordes het park bij uw evenement.

Centraal op de verdieping van de Wintertuinen en de studio’s vindt u de Mediabar, met een marmeren trap en en een gigantische wandkast met dranken, accessoires en een reusachtige televisiescherm erin als absolute blikvangers. Deze ruimte fungeert als centrale drankvoorziening tijdens opnamens, maar kan ook ingezet worden voor uw evenement.

Naast de prachtige locatie spreekt ook de jarenlange ervaring op het gebied van evenementen voor Vondelpark3. Als geïnteresseerde heeft u contact met het Salesteam op het hoofdkantoor, dat u vanaf het initiële contact alle zorg uit handen neemt. Of het nu gaat om een kleine eenvoudige bijeenkomst of om maatwerk voor een grote groep gasten, voor ieder type event heeft het Salesteam een passende locatie en invulling.

Locatie

Aan het water
In het centrum
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Vondelpark3 bevindt zich in het hart van het Vondelpark, met het terras aan een grote vijver. De van Baerlestraat is op slechts 1 minuut lopen te vinden en als de Overtoom word uit gereden bevind jij je op de snelweg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Studio Aja5060100100170150170
Studio Bja5060100100170150170
Mediabarja----80-80
Franse Kamerja25303535606060
Media Atelierja50-80----
Wintertuin Aja----503050
Wintertuin Bja----503050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Buiten het centrum parkeren
Indien u met de auto naar Vondelpark3 komt, raden wij u aan buiten het stadscentrum te parkeren en het openbaar vervoer te nemen naar het centrum. Dit is voordelig mogelijk in de parkeergarage van de Olympic Experience, waar u 8,00 euro betaalt voor 24 uur (inclusief vijf tickets voor het openbaar vervoer van Amsterdam). Vanuit hier kunt u met de bus (lijnen 170 en 172) of de tram (lijnen 16 en 24) naar het Museumplein of het Leidseplein.

Olympic Experience
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam

In het centrum parkeren
Indien u ervoor kiest om met uw auto het centrum van Amsterdam in te gaan, kunt u parkeren in parkeergarages het Byzantium en onder het Museumplein. Deze parkeergarages zijn op loopafstand van Vondelpark. Parkeerplekken kunnen niet gereserveerd worden, wel kunt u de QPark app downloaden om te zien waar er parkeergelegenheid beschikbaar is.

Contact

Vondelpark 3, 1071 AA, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Vondelpark 3, 1071 AA, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer