Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Vondelpark3

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-West
Vondelpark 3, 1071 AA, Amsterdam
15 - 500 Personen
7 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Vondelpark3

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

Het voormalige Vondelparkpaviljoen werd gebouwd in 1874 en is bij veel mensen bekend als Filmmuseum, dat in 2012 haar deuren sloot. Na een grondige restauratie werd dit bijzondere Rijksmonument in 2014 heropend en in gebruik genomen als Media en Cultuur Lab van AVROTROS. Het restaurant op de begane grond heet Vondelpark3. Dit bijzondere restaurant is zeven dagen per week geopend voor publiek en geschikt voor uw evenement in het hart van Amsterdam.

Op de begane grond van Vondelpark3 kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een groepsdiner of borrel. Hier bevindt zich een ruimte die sfeervol is ingericht, met een eigentijds meubilair en gezellige zithoeken. De allure van het pand komt terug in de fraaie marmeren vloer, terwijl natuurlijke elementen zoals de houten tafels en de grote ramen met uitzicht op het park het een toegankelijk karakter geven. Niet voor niets staat het restaurant bekend als de ‘huiskamer’ van het Vondelpark. Buiten de zomermaanden is het mogelijk om het volledige terras bij uw event te betrekken. Dit is een unieke mogelijkheid, aangezien het terras direct grenst aan het Vondelpark en een van de grootste terrassen is in de Amsterdamse binnenstad. In de zomermaanden is het hoger gelegen bordes – perfect voor borrels met groepen tot 200 personen. Met een prachtig uitzicht op het park is dit een perfecte locatie voor uw event.

Voor andere evenementen maakt Vondelpark3 gebruik van de televisiestudio’s van VondelCS. Dit zijn twee zalen op de eerste verdieping en die u waarschijnlijk bekend voorkomen van televisieprogramma’s als MolTalk en WNL op Zondag. De studio’s zijn voorzien van trussen en moderne verlichting; maar tegelijkertijd herinneren de fraaie houten vloer, hoge plafonds en originele decoraties aan de rijke historie van het monumentale pand. Beide ruimten zijn geschikt voor groepen tot 150 personen en zijn perfect voor evenementen waarbij u een gezellig diner combineert met een mooi aansluitend feest.

Achter de hoge ramen ligt de Wintertuin, een glazen veranda die weer grenst aan het bordes. Met het Vondelpark direct achter de hoge ramen is het uitzicht in beide ruimten geweldig. Is de wereld aan de andere kant van het glas te aanlokkelijk? Dan zijn de studio’s op ieder moment volledig te verduisteren door middel van speciale gordijnen.

Naast de twee grote studio’s beschikt VondelCS over meerdere break out-ruimten met elk een totaal ander karakter. Zo is er de Franse Kamer, een iets kleinere ruimte die haar authentieke staat heeft behouden. Met de vele klassieke decoratieve elementen en perfecte akoestiek is dit een prachtige ruimte voor kleine presentaties en concerten. Het MediaCafé is een expositieruimte waar jonge kunstenaars hun werk exposeren, maar die ook kan worden ingezet voor bijvoorbeeld workshops of zelfs een pubquiz.

De organisatie van events in een indrukwekkend pand en natuurlijk niet in handen van de eerste de beste. Vondelpark3 is onderdeel van Unlimited Label, exploitant van meerdere karaktervolle locaties. Wilt u uw event houden bij Vondelpark3, dan bent u verzekerd op een fenomenaal event in handen van experts.

Locatie

Aan het water
In het centrum
In het bos
Nabij openbaar vervoer
Vondelpark3 bevindt zich in het hart van het Vondelpark, met het terras aan een grote vijver. De van Baerlestraat is op slechts 1 minuut lopen te vinden en als de Overtoom word uit gereden bevind jij je op de snelweg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Studio Aja5060100100170150170
Studio Bja5060100100170150170
Mediabarja----80-80
Franse Kamerja25303535606060
Media Atelierja50-80----
Wintertuin Aja----503050
Wintertuin Bja----503050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Buiten het centrum parkeren
Indien u met de auto naar Vondelpark3 komt, raden wij u aan buiten het stadscentrum te parkeren en het openbaar vervoer te nemen naar het centrum. Dit is voordelig mogelijk in de parkeergarage van de Olympic Experience, waar u 8,00 euro betaalt voor 24 uur (inclusief vijf tickets voor het openbaar vervoer van Amsterdam). Vanuit hier kunt u met de bus (lijnen 170 en 172) of de tram (lijnen 16 en 24) naar het Museumplein of het Leidseplein.

Olympic Experience
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam

In het centrum parkeren
Indien u ervoor kiest om met uw auto het centrum van Amsterdam in te gaan, kunt u parkeren in parkeergarages het Byzantium en onder het Museumplein. Deze parkeergarages zijn op loopafstand van Vondelpark. Parkeerplekken kunnen niet gereserveerd worden, wel kunt u de QPark app downloaden om te zien waar er parkeergelegenheid beschikbaar is.

Contact

Vondelpark 3, 1071 AA, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Vondelpark 3, 1071 AA, Amsterdam
Toon mij het telefoonnummer