Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Via Creandi

  • Limburg
  • Venlo
Marinus Dammeweg 42, 5928 PW, Venlo
1 - 200 Personen
1 Zaal
Eigen catering is niet mogelijk

Via Creandi

Live muziek
Multimedia aanwezig

Via Creandi is ingericht om te inspireren en biedt de unieke mogelijkheid om uw relaties te ontvangen in de ambiance van een Nederlandse designmeubelfabrikant. U zit gegarandeerd comfortabel en de grote raampartijen bieden uitzicht op de Maas.

Via Creandi bestaat uit één grote ruimte, waar diverse opstellingen mogelijk zijn. Diverse audiovisuele middelen staan tot uw beschikking en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en de inrichting van de ruimte. Uw bezoek is eenvoudig te combineren met een fabrieksrondleiding. Vanaf loopbruggen ervaart u het hele proces van meubel-maken en bezoekt u de expositie van 80 jaar Leolux. We verwelkomen u graag in Via Creandi!

De samenwerking tussen vaklieden en kunstenaars dient als aanjager voor creativiteit. De ambachtsman brengt de fotograaf op ideeën, de kunstenaar beïnvloedt de designer, het spel tussen de verschillende disciplines inspireert en motiveert.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Via Creandi ligt op de kruising van de A67 en de A73 en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Op de kleurrijke gevel staat het grootste kunstwerk uit de regio; een werk van kunstenaar Wouter Stips. Om in het Visitor Center te komen, loopt u over loopbruggen door de Leolux designmeubelfabriek. Een unieke locatie!

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Via Creandija2218603020038200

Parkeren in de buurt van deze locatie

Parkeren is gratis en op eigen terrein.

Contact

Marinus Dammeweg 42, 5928 PW, Venlo
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Marinus Dammeweg 42, 5928 PW, Venlo
Toon mij het telefoonnummer