Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Van der Valk Hotel Schiphol A4 - Amsterdam Airport

  • Noord-Holland
  • Hoofddorp
Rijksweg A4, nr.3, 2132 MA, Hoofddorp
1 - 1500 Personen
13 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Van der Valk Hotel Schiphol A4 - Amsterdam Airport

Live muziek
Overnachten
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

Vergaderen op hoog niveau, dat is wat u bij ons mag verwachten. Hotel Schiphol A4 kan ruimte bieden tot maximaal 1.500 personen in één zaal. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, productbeurzen, productpresentaties en meerdaagse congressen. De culinaire invulling gedurende de dag zorgt voor de “finishing touch”. Bij Hotel Schiphol A4 is vergaderen met meerwaarde een vanzelfsprekendheid.

Vergadering
Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen.

Congres
Hotel Schiphol A4 biedt u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Wij bieden u het gemak van alle moderne faciliteiten en een persoonlijke service. Centraal gelegen, in een zakelijk verzorgde omgeving waar u en uw (internationale) gasten centraal staan, zorgt ons Banquet Sales team dat het u aan niets ontbreekt.

Feest op maat
Ieder feest in Hotel Schiphol A4 is bijzonder, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsfeest, de viering van een 25-jarig jubileum of een 50-jarig huwelijk. Persoonlijke aandacht, gastvrijheid, originaliteit en kwaliteit staan hierbij centraal. Wij nodigen u graag uit om de bijna ongelimiteerde mogelijkheden te bespreken.

Bruiloft
Omdat een bruiloft de mooiste dag van je leven moet zijn, besteden wij hier grote zorg en aandacht aan. Hotel Schiphol A4 heeft alle kennis en ervaring in huis om deze dag tot in de puntjes te verzorgen.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Nabij luchthaven
Hotel Schiphol is gelegen aan de Rijksweg A4, tussen Amsterdam en Den Haag, vlakbij de luchthaven Schiphol. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid voor gasten van het hotel en beschikt over een shuttle van- en naar de luchthaven. De makkelijke bereikbaarheid en centrale ligging maken het hotel tot een perfecte locatie. Laat u verrassen door het landelijke karakter en de prachtige vergezichten, direct onder de rook van Schiphol.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Europa zaalja-----8001000
Brusselja--300230-220250
Berlijnja36507050---
Moskouja425510070-50-
Praagja425510070-50-
Lissabon; vaste boardroomja15------
Madrid; vaste boardroomja15------
Rome; vaste boardroomja15------
Parijs; vaste boardroomja15------
Athene; vaste boardroomja-------
Istanbul; vaste boardroomja-------
Stockholm; vaste boardroomja15------
Oslo; vaste boardroomja15------

Parkeren in de buurt van deze locatie

850 parkeerplaatsen. Gratis parkeren voor gasten van het hotel gedurende het verblijf.

Contact

Rijksweg A4, nr.3, 2132 MA, Hoofddorp
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rijksweg A4, nr.3, 2132 MA, Hoofddorp
Toon mij het telefoonnummer