Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Van der Valk Hotel Assen

  • Drenthe
  • Assen
Balkenweg 1, 9405CC, Assen
2 - 2000 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Van der Valk Hotel Assen

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage
Ja-woord geven

FEEST OP MAAT
UW FEEST IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN! 

Een receptie, jubileum of ander feest in de planning? Stop met zoeken! Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

Wij hebben door de jaren heen veel ervaring met allerlei soorten feesten opgedaan. Wij kunnen u uitstekend helpen met de planning van uw receptie, diner, feestavond of andere speciale wensen. Een feestelijke sfeer met gastvrije bediening, een goed glas en verrukkelijke hapjes staan garant voor een geslaagd feest onder het toeziend oog van een ervaren professional.

Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen om, onder het genot van een drankje, de perfecte invulling van een bijzonder feest te bespreken.

Locatie

Aan de snelweg
In het bos
Op de hei
Landelijk

Centraal gelegen in Noord-Nederland langs de A28 verwelkomen wij u graag in Van der Valk Hotel Hotel Assen.

Vanuit Groningen (A28):
Neem afrit 33 (Assen West). Neem de rotonde aan het eind van de afrit voor driekwart. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. U rijdt dan zo het ruime parkeerterrein van Van der Valk Hotel Assen op.


Vanuit Hoogeveen (A28):
Neem afrit 33 (Assen West). Sla aan het eind van de afrit linksaf. Dan rijdt u onder het viaduct door. Sorteer bij het eerstvolgende verkeerslicht links voor. U rijdt het ruime parkeerterrein van Van der Valk Hotel Assen op.


Openbaar vervoer:
U kunt vanaf het NS-station het beste een taxi nemen. Ook kunt u buslijn 16 (Drachten/Heerenveen) nemen, deze stopt op vijf minuten loopafstand van het hotel bij de ANWB Wegenwacht halte. Voor de meest recente informatie over buslijnen en -tijden, kunt u contact opnemen met de receptie.

Parkeren in de buurt van deze locatie

Wij beschikken over gratis parkeergelegenheid, tevens hebben wij 3 parkeerplaatsen gereserveerd voor trainers. Vlak bij de ingang zodat u niet ver hoeft te lopen met uw cursusmateriaal

Contact

Balkenweg 1, 9405CC, Assen
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Balkenweg 1, 9405CC, Assen
Toon mij het telefoonnummer