Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Trouw- en eventlocatie Het Koetshuijs Strijbeek

  • Noord-Brabant
  • Strijbeek
Het Koetshuijs eventlocatie, Strijbeekseweg, Strijbeek, Nederland
10 - 200 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Trouw- en eventlocatie Het Koetshuijs Strijbeek

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Vergaderen, trainen, presenteren, heisessies… op de hei!

Het Koetshuijs in Strijbeek is de ideale locatie voor uw zakelijke event in de buurt van Breda: op slechts 15 autominuten van de binnenstad en toch midden in de natuur, aan de rand van de Strijbeekse Heide.


Op ons intieme landgoed vindt u de rust en de ruimte die nodig is om nieuwe inspiratie voor de toekomst op te doen. Of het nu gaat om een strategische sessie, een brainstorm, incentives, teambuilding, lunchen met collega’s, een bedrijfsfeest of alles bij elkaar. Het Koetshuijs is voorzien van alle moderne technische faciliteiten om het mogelijk te maken. Wij nemen u graag werk uit handen: we denken met u mee, regelen de ontvangst en zien erop toe dat uw bijeenkomst de hele dag tot in de puntjes verzorgd is.


Bij het Koetshuijs horen een grote, toegankelijke tuin en een gezellige fruitboomgaard. Deze lenen zich uitstekend voor leuke doedingen in de buitenlucht. Denk bijvoorbeeld aan teambuilding-activiteiten in de natuur: een parcours, boogschieten of andere vormen van sport en spel. Maar ook een pop-upvergadering in het groen behoort tot de mogelijkheden. In de tussentijd zetten wij desgewenst lunch, borrel of diner voor u klaar.


Aan de voorzijde van het Koetshuijs ligt restaurant Hof Oud Strijbeek. Chef Henri bereidt een lunch of diner met een culinaire invulling op maat. Er is een privéruimte in het restaurant aanwezig, maar Henri kookt ook graag in Het Koetshuijs zelf.

 

Dus informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden op een van de mooiste vergader- en eventlocaties van Brabant, plan uw zakelijke event en ervaar de Brabantse gastvrijheid op het Koetshuijs. Er is voldoende ruimte en parkeergelegenheid voor maximaal 120 gasten. Wij zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien, coronaproof, zodat u niet alleen kunt focussen op vergadering, training of presentatie, maar ook kunt ontspannen na gedane zaken.


Locatie

Op de hei
Landelijk
Landelijk

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Trouw/feestzaal 8010060120
Entree zaal 40203050

Parkeren in de buurt van deze locatie

parkeerplek tot 150 auto's

Contact

Het Koetshuijs eventlocatie, Strijbeekseweg, Strijbeek, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

Het Koetshuijs eventlocatie, Strijbeekseweg, Strijbeek, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website