Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Green Temple @ The Conscious Club

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
The Conscious Club, Lauriergracht, Amsterdam, Nederland
10 - 100 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

The Green Temple @ The Conscious Club

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Fotoreportage

The Green Temple @ The Conscious Club, een stadsoase van 300m2 in het centrum van Amsterdam

The Green Temple is gevestigd in The Conscious Club, de showcase van de nieuwe duurzame toekomst. The Conscious Club is het eerste publieke klimaatneutrale grachtenpand van Amsterdam, met veel liefde hebben is de oude chocolade fabriek aan de Lauriergracht helemaal duurzaam verbouwd. Zo maken we gebruik van een super high-tech klimaatsysteem, staat het dak vol met zonnepanelen en hebben ze alleen maar met natuurvriendelijke producten gewerkt om deze stadsoase in te richten. Niet alleen een bewust design maar ook eentje met een ziel door de grote hoeveelheid antieke details en elementen met een mooi verhaal.

Relax, it's The Conscious Club
Op het moment dat je The Conscious Club binnen loopt, waan je je even in een andere wereld. De ontspannen en gemoedelijke sfeer is door het hele pand te voelen.

Café/Living
Wij verwelkomen al onze klanten in de fijne huiselijke entree. Dit heeft een eigentijds design met veel antieke elementen, van Indiaas altaar, tot Perzisch tapijt. De mooie imposante deuren zijn uit 1800 en in de wc vind je een prachtige collectie antieke originele Hollandse witjes uit 1600 terug. De missie in de keuken is simpel: het serveren van heerlijk, huisgemaakt, vers, biologisch en vegetarisch eten. Wij verzorgen het graag voor u.

The Green Temple
Het groen in The Green Temple is niet te missen! Deze fantastische ruimte van 90m2 is omringd door planten en heeft een prachtige grote groene wand.

Onze groene wand zorgt ervoor dat VOC (schadelijke stofdeeltjes) en CO2 met 100% worden weggenomen en vervangen worden met O2 (zuurstof). Dat betekent voor u altijd een energieke bijeenkomst!

We hebben onze tafels zelf gemaakt van de oude vloerdelen uit de beroemde Amsterdamse Westertoren. Het is hetzelfde eikenhout uit 1700 waar ze vroeger de V.O.C. schepen mee bouwden. Je kunt dit hout ook nog terugvinden in het plafond van verschillende Nederlandse kerken, waaronder de Oudekerk in Amsterdam.

De antieke glazen deuren die als afscheiding van de ruimte dienen zijn uit de 19e eeuw, wat een echte unieke uitstraling geeft aan de ruimte.

The Green Temple wordt Plug & Play opgeleverd en is standaard uitgerust met een Full HD Beamer, Mix 8 mengpaneel, Sonos systeem, audio systeem, flip-over, markers & post-its.

Zen Hall
Onze Zen Hall wordt gebruikt voor het dagelijkse lesprogramma van The Conscious Club die in de ochtend en in de avond plaats vinden. Tussendoor is deze ruimte te boeken als de perfecte break-out room of als kleine meeting space. Een fijne lichte ruimte omringd door ramen en omgeven door hangplanten, zoals de naam al doet vermoeden is dit een waar zen-paradijs van 77m2.

Parkeren
Midden in het centrum en toch onbezorgd parkeren bij de grote parkeergarage Q-park op 450 meter afstand. De locatie is ook per boot heel goed te bereiken en is ook ideaal om te combineren met een dagje uit op het water.

Dit alles maakt The Green Temple @ The Conscious Club de plek bij uitstek voor een succesvolle business meeting, presentatie, workshop, training, persevenement, receptie of private dinner. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Locatie

Aan het water
In het centrum
Nabij openbaar vervoer
In het centrum aan de Lauriergracht in Amsterdam

Zalen

DaglichtSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
The Green Templeja1006012030120
Zen Hallja

Parkeren in de buurt van deze locatie

In de parkeergarage op de Marnixstraat 300 meter van onze locatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

The Conscious Club, Lauriergracht, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer