Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

The Basket Amsterdam

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Zuid
De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam, Nederland
50 - 500 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

The Basket Amsterdam

Nachtvergunning
Live muziek
Wifi aanwezig

The Basket Amsterdam is een unieke locatie midden op de VU campus (Zuidas), de ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering. Naast het restaurant beschikt The Basket over twee besloten vergaderzalen en een subzaal met een maximum capaciteit van 50 personen per zaal. Uiteraard is het ook mogelijk de zalen te combineren (o.b.v. beschikbaarheid). Onze twee zalen beschikken over een projectiescherm, flip-over, WIFI en alle benodigde kantoorartikelen.

Ons salesteam informeert jou graag over de talloze mogelijkheden met betrekking tot de vergadering. Je boekt al een 4-uurs vergaderarrangement vanaf 15 euro p.p. (vanaf 10 personen). Wil je een vergadering op donderdag of vrijdag beleggen? Vergaderen op donderdag en vrijdag kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Grand Café The Basket Amsterdam is gelegen in Amsterdam, slechts 200 meter van het Station Amsterdam Zuid. Naast dat de locatie zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, is The Basket Amsterdam ook direct bereikbaar vanaf de A10.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
VU-Zaalja----15090-
Grand Caféja----10050-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Vanwege de bouw van het nieuwe Universiteitsgebouw op de VU Campus kan je helaas niet meer voor de deur parkeren. Op nog geen 10 minuten loopafstand kan je parkeren in P1 of P2 (betaald). In het weekend en na 19:00 uur kan je in de straat gratis parkeren.

Contact

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

De Boelelaan 1109-b, 1081 HV Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer