Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Taqa Theater De Vest

  • Noord-Holland
  • Alkmaar
TAQA Theater De Vest, Canadaplein, Alkmaar, Nederland
10 - 1500 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Taqa Theater De Vest

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven

U kunt het theater huren als feestlocatie of als vergaderruimte of voor evenementen zoals congressen, bedrijfspresentaties, workshops of uw eigen huwelijk. Met de verschillende multifunctionele zalen, moderne vormgeving en door de unieke ligging is TAQA Theater De Vest een aantrekkelijke locatie in Noord-Holland voor één- of meerdaagse kleine en grotere evenementen. TAQA Theater De Vest is wellicht ook de geschikte locatie voor úw activiteit: van congres, vergadering, productpresentatie, workshop of cursus tot feest voor uw personeel of relaties.

TAQA Theater De Vest heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling in een prachtig strak vormgegeven ambiance. De locatie beschikt over meerdere zalen en foyers met een klimaatbeheersingssysteem zodat de temperatuur constant is en de sfeer aangenaam. In de twee theaterzalen, de Kleine Zaal en de Grote Zaal, is bovendien een infrarood geluidsinstallatie aanwezig voor slechthorenden.

De locatie beschikt naast twee theaterzalen ook over verschillende vergaderzalen, die afzonderlijk van elkaar, maar ook gecombineerd te gebruiken zijn. De zalen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Alle denkbare technische faciliteiten zoals audiovisuele communicatiemiddelen zijn aanwezig. De ideale vergaderlocatie voor uw bedrijf.

Voor feesten en partijen beschikt onze locatie over een grote multifunctionele zaal die hier uitermate geschikt voor is. De Plein Zaal is een unieke en bijzondere locatie, want u heeft een prachtig weids uitzicht over het Canadaplein in Alkmaar en de Grote Sint Laurenskerk.

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk (1470-1520), gelegen tegenover TAQA Theater De Vest. Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als multifunctioneel centrum. Het is mogelijk beide locaties tezamen te huren.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Het theater is gelegen in het centrum van Alkmaar, nabij het treinstation en meerdere parkeergarages. Tegenover het theater ligt de Grote Kerk Alkmaar, eventueel gezamenlijk te huur voor mooie events.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Grote Zaalnee--694-500-500
Kleine Zaalnee--274-300-350180-200300-350
Plein Zaalja6666120-150125250120200-250
Vergaderzaal 1ja22244027---
Vergaderzaal 2ja24244536---
Kleine foyernee----30--
Benedenfoyerja----600-600
Bovenfoyerja----450220450

Parkeren in de buurt van deze locatie

In de nabijheid van TAQA Theater De Vest vindt u enkele parkeergarages, waarvan er één (De Vest) direct onder het theater gelegen is. Ook parkeergarage Kanaalschiereiland is heel dichtbij. U vindt de garages door te navigeren op de volgende adressen: Parkeergarage De Vest Paardenmarkt, 1811 KG Alkmaar - Parkeergarage Kanaalschiereiland Mallegatsplein 1, 1811 AG Alkmaar

Contact

TAQA Theater De Vest, Canadaplein, Alkmaar, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

TAQA Theater De Vest, Canadaplein, Alkmaar, Nederland
Toon mij het telefoonnummer