Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Sportlandgoed

  • Drenthe
  • Zwartemeer
Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde, Zwartemeer, Nederland
1 - 1000 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Sportlandgoed

Overnachten
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Ja-woord geven

Origineel vergaderen op een unieke vergaderlocatie in Drenthe midden in de natuur. Volop rust en ruimte op Landgoed Zwartemeer wat bevorderlijk is voor een succesvolle vergadering. Wanneer jij op zoek gaat naar een vergaderlocatie in Drenthe zal de centrale ligging van Landgoed Zwartemeer goed bevallen. Onze unieke en inspirerende vergaderlocatie vind je aan de A37, afslag 7 en zijn vanuit alle richtingen gemakkelijk te vinden. Het Landgoed is voorzien van ruime parkeerplaatsen.

Op een vergaderdag wil je uiteraard dat het eten en drinken goed verzorgd is. Onze keuken is hierom bekend; we gaan voor groen, streng geselecteerde ingrediënten en lokale producten. Tijdens de vergadering is er onbeperkt koffie, thee en water. Voor fruit en een gezonde snack wordt gezorgd. De lunch kan tijdens de vergadering geserveerd worden of als buffet in een andere zaal.

Wij zorgen voor een volledig verzorgd en op maat gemaakt arrangement voor elk budget waarbij jullie doelen van de meeting voorop staan. Alle faciliteiten zijn aanwezig om jouw vergadering, productpresentatie of congres succesvol te laten verlopen. Beamer en scherm, schrijfwaren, gratis wifi en flip-overs zijn aanwezig.

Voor grote of voor kleine vergaderingen hebben wij een zaal beschikbaar. Ook voor meerdaagse vergaderingen met teambuilding of workshops zijn wij een geschikte locatie. Wij beschikken over professionele instructeurs die het thema van de vergadering kunnen doorvoeren in de teambuilding.

Onze overnachtingsmogelijkheden bestaan uit Canadese blokhutten die plaats kunnen bieden aan vier personen per blokhut. Sommige van Blokhutten staan opgesteld in een kring waarbij centraal een kampvuur is. Zo kan de teambuilding luchtiger worden voortgezet of gezellig worden afgesloten.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Aan de A37 afslag 7

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Rundezaaljajajajajajaja
Pannekoekerijjajajajajajaja
Buffetrestaurantjajajajajajaja
Sportcafejajajaja

Parkeren in de buurt van deze locatie

eigen parkeerplaats

Contact

Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde, Zwartemeer, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Verlengde van Echtenskanaal Noordzijde, Zwartemeer, Nederland
Toon mij het telefoonnummer