Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Sparta Stadion

 • Zuid-Holland
 • Rotterdam
 • Rotterdam-Delfshaven
Spartapark Noord 1, 3027VW, Rotterdam
20 - 1500 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Sparta Stadion

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De oude Ridderzaal is tevens huis van gemeente en mag gebruikt worden voor trouwplechtigheden. Uiteraard mag het veld gebruikt worden of het voetbalmuseum. Recepties, diners en feestavonden vinden meestal plaats in de Brasserie en de Ridderzaal met aansluitend het terras aan het veld.

Sparta Stadion “Het Kasteel” de meest verrassende en meest veelzijdige locatie van Rotterdam, recentelijk gerenoveerd en zeer goed bereikbaar.

HISTORIE VERPAKT IN MODERN DESIGN
Wij nemen u graag mee in de ongekende mogelijkheden van het organiseren van evenementen bij de oudste voetbalclub van Nederland: Sparta Rotterdam! Zo’n 25 keer per jaar een echt voetbalstadion, maar op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion een uitstekende evenementenlocatie.

Het Sparta Stadion, bijnaam “Het Kasteel”, is de ideale locatie om in een bijzondere omgeving uw gasten te ontvangen. Een plek om te vergaderen, te feesten, te trouwen, te eten en te drinken, een congres bij te wonen of een receptie te bezoeken. Het is kortom veel vaker geen stadion dan wel.

Het stadion bestaat uit het authentieke kasteel uit 1916 met een warm en modern interieur en het hoofdgebouw met glazen gevel met de stoere en stijlvolle business lounges. De sfeer in het stadion is persoonlijk en ongedwongen. Daarnaast bieden de zalen vele mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, sfeervolle diners en sportieve feesten.

Culinair
Genieten van exclusieve gerechten en (h)eerlijke hapjes. Wij weten als geen ander wat lekker eten met je kan doen. Een ontspannen avond met relaties, een gezellig uitje met het personeel of een geweldig cadeau voor een jubilerende collega. Met passie streven wij ernaar om van elk evenement een bijzonder moment te maken met een onuitwisbare herinnering. Ons plezier in het werk is de basis voor onze hoogwaardige dienstverlening. Het is aan ons om een passende en verrassende belevingswereld te creëren voor uw gasten. Ons doel is om u en uw gasten te verrassen met innoverende gerechten en een tot in de details uitgewerkte atmosfeer die het best past bij uw evenement.

Uw succes:

 • Goede bereikbaarheid
 • Volop parkeergelegenheid
 • Twee gebouwen met totaal 15 zalen
 • Ruimtes van 10 tot 350 personen
 • Totale capaciteit 1500 gasten
 • Wi-Fi en projectie in zalen aanwezig
 • Multifunctioneel kunstgrasveld
 • Diverse sportieve workshops en ‘eigen’ sprekers mogelijk
 • Een ultieme beleving voor uw gasten

Interesse?

Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking, rondleiding of offerte om maat. Het Sparta Stadion, gastvrijheid op maat!

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Het Kasteel van Sparta (Stadion) is gemakkelijk en snel te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Rotterdam CS en vanaf de rondweg A20.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Loungeja20150250250800300800
10 VIP loges met uitzicht op het veldja255050-5020-
Ridderzaalja40100150-200200400
persruimteja405070-5030-
Loge 1888ja122030-402040
Bestuurskamerja123040-502050

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er zijn 800 gratis parkeerplaatsen rondom de locatie beschikbaar.

Contact

Spartapark Noord 1, 3027VW, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Spartapark Noord 1, 3027VW, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Bruid & Bruidegom Magazine

actie
B en B magazine

Doe een aanvraag en lees het magazine 4 weken online gratis!