Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Sandton IJsselhotel

  • Overijssel
  • Deventer
Worp 2, 7419AD, Deventer
2 - 250 Personen
3 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Sandton IJsselhotel

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Sandton IJsselhotel Deventer, het meest sfeervolle hotel in Deventer
Het is puur genieten in het Sandton IJsselhotel in Deventer. Dit designhotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 19e eeuws gebouw. Ooit heeft dit gebouw dienst gedaan als aanlegplaats voor zeehandelaren.

Vanuit het hotel, gelegen aan de IJssel, heeft u een fenomenaal uitzicht op de mooie en historische Hanzestad Deventer. De inrichting is modern en stijlvol, waarbij gebruik is gemaakt van de mooiste materialen. Een harmonieuze combinatie met het monumentale pand.

Tijdens de renovatie was het uitgangspunt niet om zoveel mogelijk kamers en zalen te bouwen, maar om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren. Het resultaat? Een rijksmonument met 29 royale kamers die zijn voorzien van alle moderne gemakken. In de moderne brasserie, welke is gesitueerd in het historische gedeelte van het hotel, kunt u genieten van een drankje, lunch of diner. Via het voetpontje, dat het gehele jaar af en aan vaart, staat u binnen twee minuten in de prachtige historische binnenstad van Deventer.

Puur genieten in het Sandton IJsselhotel Deventer
Het hotel beschikt over 29 royale hotelkamers, verschillende multifunctionele zalenen een uitstekend restaurant voor ontbijt, lunch of diner met uitzicht op de stad Deventer en de IJssel. Ook voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, congres, productpresentatie of training biedt dit prachtige hotel met haar schitterende ligging een inspirerende omgeving. Het hotel is ook uitermate geschikt voor uw bruiloft. Als officiële trouwlocatie van de stad Deventer kunt u elkaar hier ook, zowel binnen als buiten, het ja-woord geven.

Locatie

Aan het water
In het centrum
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Aan de IJssel, volgens velen omschreven als de mooiste rivier van Nederland, ligt de historische Hanzestad Deventer. Een bezoek aan Deventer is daarom altijd een beetje uitrusten en genieten aan de rivier. Deventer heeft de laatste jaren veel gedaan om de historische binnenstad te herstellen en behouden. Het oude stratenpatroon is nagenoeg nog geheel intact en honderden monumenten zijn gerestaureerd. Deventer noemt zich ook 'gastvrij', u zult merken dat u hier welkom bent.

Deventer is een stad met een rijk en boeiend verleden dat vele hoogtepunten heeft gekend en ligt op slechts 60 autominuten van Amsterdam. De stad behoorde tot het Hanzenverbond en is één van de bekendste Hanzesteden van Nederland. Dit is dan ook allemaal terug te zien in de oude straten van de stad. Tegenwoordig wordt Deventer geroemd om haar gezellige historische binnenstad met de vele winkeltjes, restaurantjes en uitgaansgelegenheden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Worp zalen (Worp 1 & Worp 2)ja4030805012068120
Serreja26164030242450
Loungeja14----14-

Parkeren in de buurt van deze locatie

Het IJsselhotel beschikt over een eigen (gratis) parkeerplaats. Daarnaast is er in de directe omgeving voldoende gelegenheid om onbetaald te parkeren. 

Contact

Worp 2, 7419AD, Deventer
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Worp 2, 7419AD, Deventer
Toon mij het telefoonnummer