Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Safety Experience Center

  • Noord-Brabant
  • Rosmalen
Graafsebaan 133, 5248 NL, Rosmalen
5 - 200 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Safety Experience Center

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

In het geheel verbouwde voormalig Huis van de Toekomst kunt u vergaderen of exclusieve businessmeetings organiseren. De locatie is, met name door het multifunctionele theater, uitermate geschikt voor vergaderingen, productpresentaties, congressen en seminars.

Ons complex beschikt over meerdere zalen die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door deze combinatie kunnen wij een uniek evenement voor u organiseren.

Naast het voormalig Huis van de Toekomst beschikt het complex ook over een 1.900 meter lang trainingsparcours voor rijvaardigheidstraining. Dus voor of na het vergaderen, of als vergaderbreak kunt u een training volgen. Op het Safety Experience Center komen de oefensituaties realistisch overeen met die verkeersomstandigheden waarmee verkeersdeelnemers dagelijks te maken hebben. De bouw en het ontwerp van de trainingsbanen in combinatie met de vernieuwende trainingsmethodiek maken het Safety Experience Center als verkeersveiligheidcentrum uniek in Nederland.

Op het Safety Experience Center oefent u de belangrijkste lessen in een ongevalsituatie. U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstopsituatie. U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip). U leert in een te snel genomen bocht weer de controle over uw auto te krijgen. U wordt begeleid door de beste instructeurs van Nederland.

Een afsluiting met een diner is de gelegenheid om de dag écht bijzonder te maken. Luxe lunches, exclusieve presentaties of luxe vergaderarrangementen, het kan allemaal.

Onze incentive afdeling, met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van incentives, relatiedagen en productpresentaties ondersteunt u graag bij het bedenken van uw (creatieve) aanpak en het organiseren van uw evenement.  

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
In het bos
Landelijk
De locatie is goed bereikbaar door de ligging aan de A59 tussen Den Bosch en Nijmegen. De locatie bevindt zich in een bosrijke omgeving. De reistijd vanaf Den Bosch is 6 minuten en vanaf Utrecht 35 minuten.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Alphaja14-4020---
Bravoja20163016---
Serreja20164020---
Filmzaalja-2415080---
Theorie zaalja14123024---

Parkeren in de buurt van deze locatie

Voldoende gratis parkeergelegenheid

Contact

Graafsebaan 133, 5248 NL, Rosmalen
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Graafsebaan 133, 5248 NL, Rosmalen
Toon mij het telefoonnummer