Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

rent24 Magna Plaza

  • Noord-Holland
  • Amsterdam
  • Amsterdam-Centrum
rent24 Coworking Amsterdam Magna Plaza, Spuistraat, Amsterdam, Nederland
2 - 100 Personen
4 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

rent24 Magna Plaza

Wifi aanwezig

Inspirerende werkruimte met vergader- en evenementenlocatie
De derde verdieping van het monumentale shopping centrum ‘Magna Plaza’ in hartje Amsterdam is omgetoverd tot een inspirerende plek. De vergader- en event ruimtes zijn sfeervol ingericht met een industrieel karakter en zijn voorzien van alle nodige faciliteiten. Daarnaast beschikt de locatie ook over een gezellige lounge, een internationale werkomgeving en een community kitchen met prachtig uitzicht over het paleis op de Dam.

Internationale community
Naast evenementenlocatie is rent24 een co-working space met een internationale community. De belangrijkste waarde is om een (huiselijke) omgeving te creëren waar ondernemers zich kunnen ontwikkelen. Wij geloven dat je altijd kan leren en dat persoonlijk ontwikkeling belangrijke pilars zijn om je bedrijf te kunnen runnen. Als bonus heeft onze community de mogelijkheid om te werken op onze internationale locaties, als: Berlijn, Londen, New York, Moskou of Tel Aviv.

Van 2 tot 100 gasten
Bij rent24 kan u terecht voor al uw zakelijke evenementen van 2 tot 100 personen, zoals een vergadering, brainstormsessie, workshop, product launch, kick- offs en/of netwerkborrel.

Mix
Met onze mooie mix van catering partners en ons enthousiaste en flexibele team helpen wij u graag met het organiseren van uw zakelijk evenement.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Het voormalige hoofdpostkantoor van Amsterdam is omgetoverd tot een inspirerende plek. Deze locatie is gevestigd in het centrum van Amsterdam, dit zorgt voor een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. De locatie is te bereiken met zowel de tram, metro als de bus en vanaf Amsterdam Centraal ben je te voet er al binnen 10 minuten.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
the Post OfficeJa10080100
the MailboxJa402560
the ParcelJa15
the StampJa12

Parkeren in de buurt van deze locatie

De dichtstbijzijnde parkeeroptie is de parkeergarage Q-park Nieuwendijk. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar de locatie.

Contact

rent24 Coworking Amsterdam Magna Plaza, Spuistraat, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website

Contact

rent24 Coworking Amsterdam Magna Plaza, Spuistraat, Amsterdam, Nederland
Toon mij het telefoonnummer
Toon mij de website