Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

preHistorisch Dorp Eindhoven

  • Noord-Brabant
  • Eindhoven
  • Eindhoven-Gestel
Boutenslaan 161B, Eindhoven, Nederland
2 - 50 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

preHistorisch Dorp Eindhoven

Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen

Eén van de meest inspirerende vergaderlocaties van Brabant, en zeker de meest opvallende, is het preHistorisch Dorp in Eindhoven. Dichtbij het centrum van Brabants grootste stad vindt u een unieke historische setting, met authentieke boerderijen en hoeves. Bewust en onbewust zet dit levende geschiedenismuseum en de getoonde oude gebruiken u aan het denken. Diverse eerdere gasten praten vol aanstekelijk enthousiasme over de inspiratie die ze hier opdeden. Ideaal voor kleinere groepen (tot maximaal 50 personen), die een zakelijk event of vergadering graag combineren met een onvergetelijk buitenprogramma.

Het preHistorisch Dorp biedt een aantal verrassende arrangementen om iedere vergadering, teambuildingevenement, borrel, diner of personeelsfeest memorabel te maken. Combineer uw event met een tijdreis naar de middeleeuwen (met bijvoorbeeld boogschieten en kippenbouten bakken boven het vuur) of zelfs de prehistorie (met onder andere vuur maken en koeken bakken), en leer alles over de geschiedenis van Nederland. De mogelijkheden zijn eindeloos. Sluit uw bijeenkomst af met een culinaire tijdreis, streekgebonden gerechten en/of een Vikingdiner in Herberg Den Bonten Os. En vanwege de ligging, middenin het mooie natuurgebied de Genneper Parken, ook ideaal om tussentijds de benen te strekken in een groene en frisse omgeving. Wedden dat u vol energie uw vergadering weer vervolgt?

U parkeert gratis op het eigen terrein. Daarnaast is het preHistorisch Dorp makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Op nog geen kwartier rijden van Eindhoven Airport vinden ook internationale gasten makkelijk hun weg naar deze unieke locatie. En met een overnachting in één van de hotels in de nabijheid (bijvoorbeeld op loopafstand dóór de Genneper Parken) kunt u hier ook vrij eenvoudig meerdaagse events plannen. Het gastvrije en meertalige team helpt u graag met het organiseren van uw evenement.

Locatie

Aan het water
In het centrum
In het bos
Op de hei
Landelijk
Nabij openbaar vervoer
Boutenslaan 161B, Eindhoven

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Herberg Den Bonten Osjajaja
Vergaderzaal Herberg Den Bonten Osjaja

Parkeren in de buurt van deze locatie

U parkeert gratis op het eigen terrein.

Contact

Boutenslaan 161B, Eindhoven, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Aanhef
  • Direct contact met de juiste persoon
  • Unieke beleving gegarandeerd

Contact

Boutenslaan 161B, Eindhoven, Nederland
Toon mij het telefoonnummer