Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pompgebouw de Esch

  • Zuid-Holland
  • Rotterdam
  • Rotterdam-Kralingen
Rijnwaterstraat 7-23, 3063 HC, Rotterdam
5 - 750 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Pompgebouw de Esch

Nachtvergunning
Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Ja-woord geven
Fotoreportage

Pompgebouw de Esch is een rijksmonument, ooit eigendom geweest van de Rotterdamse drinkwaterleiding. Het gebouw is prachtig en zeer centraal gelegen in de Kralinger-Esch, vlakbij de oude watertoren.

Het Pompgebouw is tevens een officiële trouwlocatie. De Paleiszaal is de centrale zaal met een schitterende marmeren vloer, een heuse sterrenhemel en gewelven. Een combinatie van moderne historie. Daarnaast zijn er diverse vergaderruimten en kantoorruimten te huur en is er een meetingpoint met gratis WIFI. Pompgebouw de Esch is volledig rolstoel toegankelijk en beschikt tevens over een apart invalidentoilet.

Pompgebouw de Esch is goed bereikbaar met de auto (A16) en de tram (21 en 24) stopt voor de deur. U kunt hier gratis openbaar parkeren.

PEC Party Exceptional Catering is al ruim 25 jaar de vaste huiscateraar van het Pompgebouw geweest. Sinds 2012 zijn wij ook de vaste exploitant van deze schitterende locatie waar wij uiteenlopende evenementen verzorgen, zoals recepties, diners en feestavonden. Als geen ander verstaat PEC de kunst van de culinaire verleiding. Laat onze koks uw zintuigen prikkelen!

Locatie

Aan de snelweg
Nabij openbaar vervoer
Pompgebouw de Esch is gelegen in Rotterdam, dichtbij de snelweg A16 en bijna aan het water van de Nieuwe Maas. De locatie is goed bereikbaar met de auto (A16)! Vanaf Rotterdam CS neemt u tramlijn 21 of 24, halte 'Lage Filterweg'. Dit is op 50 meter van Pompgebouw de Esch.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Paleiszaalja--180-225150225
Expozaalja24-6030---
Waterzaalja32-4030---
Pompzaalja32-4030---
Stoomhalja500

Parkeren in de buurt van deze locatie

Er is een ruime gratis parkeergelegenheid bij de locatie. Op 3 minuten loopafstand is een nog grotere parkeerplaats gelegen. Ook is Pompgebouw de Esch met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Contact

Rijnwaterstraat 7-23, 3063 HC, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Rijnwaterstraat 7-23, 3063 HC, Rotterdam
Toon mij het telefoonnummer