Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Pillows Charme Hotel Château De Raay

  • Limburg
  • Baarlo
Raayerveldlaan 6, 5991EN, Baarlo
2 - 700 Personen
6 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk
Toon mij het telefoonnummer

Pillows Charme Hotel Château De Raay

Nachtvergunning
Live muziek
Overnachten
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

Een vergadering, diner of evenement in Limburg in Pillows Charme Hotel Château De Raay

Kasteelhotel Pillows Charme Hotel Château De Raay staat bekend om haar intieme sfeer en de voortreffelijke verzorging van heerlijke diners, goed georganiseerde evenementen en stijlvolle vergaderingen. Met haar verschillende multifunctionele ruimtes is Pillows  Château De Raay de perfecte locatie voor uw evenement. Er kunnen verschillende soorten evenementen georganiseerd worden, waarvoor ook onze prachtige tuinen rond de kasteelgebouwen zich uitstekend lenen.
 

Vergaderen in Stijl? Toonaangevend in een inspirerende en stijlvolle omgeving vergaderen geeft u een frisse blik op nieuwe ideeën.  Een vergadering, training, productpresentatie of teambuilding sessie: al uw wensen vertalen wij naar een voorstel op maat. Wij denken tot in ieder detail met u mee om van uw vergadering een groot succes te maken.

Pillows Château De Raay biedt u een viersterrenverzorging voor uw diner, evenement of vergadering. Onze Meeting & Events specialist assisteert u persoonlijk bij het organiseren van al uw gewenste groepsactiviteiten en entertainment, zelfs als het om ballonvaren gaat of een autorally. Pillows Château De Raay in Noord-Limburg is gemakkelijk bereikbaar en biedt meer dan voldoende parkeerruimte.

 

Vergaderen bij kasteelhotel Pillows Château De Raay in Limburg

Nieuwe inspiraties zijn belangrijk en noodzakelijk. Soms kan de omgeving daarbij een handje helpen. Vergaderen bij kasteelhotel Pillows Château De Raay in Limburg is bijzonder en compleet anders. Kom ook langs en ervaar creativiteit in de bijzondere vergaderruimtes van Pillows Château De Raay!
 

Onze vergaderruimtes in Limburg zijn voorzien van alle moderne faciliteiten

Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor uiteenlopende evenementen en doelgroepen. Uiteraard zijn de vergaderlocaties stijlvol ingericht en van alle moderne apparatuur voorzien. Bovendien zijn de vergaderruimtes in de Oranjerie voorzien van daglicht, LCD-projector met scherm, wireless internet en airco.
 

De ligging van Pillows Château De Raay op het 13 hectare groot landgoed met eigen stuk bos maakt het uitermate geschikt om uw vergadering te onderbreken voor een buitenactiviteit of wandeling. Pillows Château De Raay heeft een professionele Meeting Supervisor die u tijdens uw evenement of vergadering persoonlijk zal begeleiden. Meer weten? Neem snel contact op!
 

Interesse in een evenement, vergadering of diner bij Pillows kasteelhotel Château De Raay? Neem dan contact op met onze Meeting & Events Specialist.

Locatie

Aan het water
Nabij openbaar vervoer
In het bos
Landelijk
Nabij luchthaven
Pillows Charme Hotel Château De Raay bevindt zich in een mooie bosrijke omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen. Door de unieke ligging, vlakbij de afslag 14 aan de A73 is dit schitterende hotel een prima uitvalbasis voor uw (werk)bezoeken aan de regio's Venlo, Eindhoven, Roermond, Maastricht en zelfs Düsseldorf, Duisburg en Mönchengladbach.Limburg is de bakermat van het fietsknooppuntensysteem. Met behulp van dit systeem kunt u zelf uw route samenstellen. Naast de mooie fiets- en wandelroutes rondom het hotel kunt u natuurlijk een bezoek brengen aan onderstaande attracties, golfbanen en bezienswaardigheden.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Barones De La Marckja20-50-7045-
De Hofkamerja304080-8060-
Seminar Ija363054----
Seminar IIja242454----
De Tuin van de Baronesja--400-350160550
Ballroomja4842170-300150175

Parkeren in de buurt van deze locatie

Op eigen terrein

Contact

Raayerveldlaan 6, 5991EN, Baarlo
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Raayerveldlaan 6, 5991EN, Baarlo
Toon mij het telefoonnummer