Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Paviljoen De Witte

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
Pellenaerstraat 4, 2586 EK Scheveningen, Den Haag, Nederland
10 - 300 Personen
5 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Paviljoen De Witte

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig
Buiten trouwen
Fotoreportage
Ja-woord geven

De parel van Scheveningen, een unieke locatie met een rijke historie. Paviljoen de Witte is gebouwd in 1826 in opdracht van Koning Willem I. In 1827 schonk hij dit tempelachtige buitenhuis als verjaardagscadeau aan zijn lieftallige echtgenote Koningin Frederica Louise Wilhelmina.

Paviljoen de Witte heeft een prachtige ligging, boven op de duinen van Scheveningen. Het beschikt over een stijlvolle architectuur met koninklijke allure. Via de hoofdentree betreedt u de algemene Hal met marmeren vloer. Vanuit hier loopt u de Zeezaal in met uitzicht op het mooiste terras van Scheveningen. Deze zaal is onder meer geschikt voor een borrel, diner, feestavond, evenals voor een bijeenkomst. Aan beide zijdes bevinden zich twee subzalen van gelijke grootte.

Op de benedenverdieping zijn in het voorjaar van 2014 twee luxe vergaderzalen toegevoegd. Deze zijn via een aparte ingang beneden te bereiken. De Mesdagzaal is ingericht met een grote ovale tafel en luxe stoelen. De Witte zaal is geheel naar wens in te richten.

De locatie is van september t/m mei 7 dagen per week beschikbaar voor bijeenkomsten op maat. In de maanden juni, juli en augustus kan het Paviljoen afgehuurd worden in de weekenden.

Locatie

Aan het water
Aan de snelweg
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Paviljoen de Witte heeft een prachtige ligging op de duinen van Scheveningen. Met een eigen privéterras en uitzicht over de gehele boulevard van Scheveningen met recht één van de meest bijzondere en unieke locaties van Nederland.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Zeezaalja8080120-20090200
Zijzaalja303040-504650
Barzaalja----50-50
Mesdagzaalja253040-605060
Witte zaalja203030-404040

Parkeren in de buurt van deze locatie

Paviljoen de Witte beschikt over 35 privé parkeerplaatsen.

Contact

Pellenaerstraat 4, 2586 EK Scheveningen, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Pellenaerstraat 4, 2586 EK Scheveningen, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer