Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

Omniversum

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
President Kennedylaan 5, Den Haag, Nederland
20 - 300 Personen
2 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

Omniversum

Live muziek
Multimedia aanwezig
Wifi aanwezig

UW EVENT IN OMNIVERSUM
Omniversum is verreweg het grootste koepeltheater van de Benelux en uniek in Europa. Onder een enorme koepel van 840 m2, meer dan twaalf keer een gemiddeld bioscoopscherm, is iedere film een ongeëvenaarde beleving en daarmee een prachtige kijk- en luister-ervaring die uw evenement bijzonder maakt! Het is de plek waar de schoonheid en de kwetsbaarheid van onze aarde op een krachtige manier voelbaar worden gemaakt.

Een greep uit de partijen die hier hun evenement groots hebben gepresenteerd: Jan Doets reizen, Brand USA, De Plastic Soup Surfer, Philips en André Kuipers.

FILMZAAL EN FOYER
Het koepelscherm biedt de kans om uw boodschap op een spectaculaire manier uit te dragen. Of het nu gaat om een lezing, bedrijfspresentatie of workshop: iedere presentatie krijgt een extra dimensie op het enorme doek! Voorafgaand of na afloop van de bijeenkomst kunt u in de foyer van Omniversum terecht voor bijvoorbeeld een borrel of een kop koffie. De foyer beschikt over een terras met tafels en zitplaatsen. Daarnaast kan de foyer opgevuld worden met statafels. Via narrowcasting kan uw boodschap ook in de foyer op diverse manieren zichtbaar worden gemaakt. Verlichting, muziek en verdere aankleding kan naar wens afgestemd worden.

Locatie

In het centrum
Aan de kust
Nabij openbaar vervoer
Aan de snelweg
Omniversum is makkelijk te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer en ligt op korte afstand van Den Haag Centraal, het centrum en de snelweg.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
FoyerJaJaJaNeeJaJaNeeJa
KoepelzaalNeeNeeJaJaJaNeeNeeNee

Parkeren in de buurt van deze locatie

In de straten rondom Omniversum en op het openbare terrein voor de ingang is het parkeren betaald. Daarnaast is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief te parkeren in één van de naastgelegen parkeergarages van The Hague Marriott Hotel of World Forum.

Contact

President Kennedylaan 5, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

President Kennedylaan 5, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer