Terug naar de resultaatpaginaTerug
Terug naar de resultaatpaginaTerug

New World Campus Den Haag

  • Zuid-Holland
  • Den Haag
  • Den-Haag-Centrum
Spaarneplein 2, Den Haag, Nederland
2 - 80 Personen
8 Zalen
Eigen catering is niet mogelijk

New World Campus Den Haag

Wifi aanwezig

New World Campus, broedplaats voor innovatie en sociale impact
De New World Campus in Den Haag is dé veroorzaker en versneller van (inter-)nationale innovatieve sociale impact. Het is gelegen aan het Spaarneplein 2 en biedt in dit inspirerende historische pand de ideale omstandigheden. De Campus biedt kantoorruimte, werkplekken en labs aan bedrijven en organisaties die willen bijdragen aan duurzame vooruitgang. Bovendien beschikt het over een groot aantal zalen en ruimtes waar vergaderd kan worden of events kunnen plaatsvinden.

NWC Events en Meetings
Zoekt u een geschikte plek voor een event, meeting, training, workshop of andere bijeenkomst? De New World Campus beschikt over een groot aantal zalen en ruimtes voor grote en kleine gezelschappen. Onze vergaderzalen zijn standaard uitgerust met tafels, stoelen, flipover, wifi en een lcd-scherm. En voor een event bieden we graag een maatwerk oplossing, helemaal in lijn met uw wensen en ambities.

Events
Wanneer u van plan bent een event of bijeenkomst te organiseren - een symposium, conferentie, seminar of congres – dan bent u vast druk bezig met de inhoud. Wij helpen u niet alleen met het faciliteren op onze locatie – tot 80 personen plenair - wij denken ook graag mee over het programma, de verschillende zaalopstellingen, de techniek, de culinaire invulling en alle andere wensen die u heeft voor uw evenement. Indien gewenst kunnen we voor uw event ook één of meerdere vergaderzalen betrekken, bijvoorbeeld in geval van subsessies, workshops, parallelle sprekerprogramma’s of anders.

Meetings
De New World Campus is niet alleen een unieke en bijzondere locatie in Den Haag, het is ook een uitstekende plek om te vergaderen, een training te organiseren of anders. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat een inspirerende omgeving bijdraagt aan de effectiviteit van een meeting, beschikken wij over een aantal bijzondere, met zorg ingerichte vergaderruimtes van 2 tot 80 personen. Deze ruimtes kunnen per dag of per dagdeel gehuurd worden.

Locatie

In het centrum
Nabij openbaar vervoer
Aan de snelweg
De New World Campus ligt aan de rand van het centrum van Den Haag. De Campus ligt op slechts 3 autominuten vanaf de A12 (afslag Bezuidenhout) te bereiken, op 10 minuten lopen van het stadhuis van Den Haag en ligt in de directe nabij van de treinstations Holland Spoor en Den Haag Centraal. Trams 16 en 17 pendelen tussen deze stations en stoppen nagenoeg voor de deur.

Zalen

DaglichtCarreSchoolTheatreCabaretReceptieDinerFeest
Inspiration meeting roomja24-36----
Acceleration meeting roomja24-36----
Connection meeting roomja10------
Co-creation meeting roomja26-2510---
Innovation conference roomja42-8045---
Impact meeting roomja10------
Translation meeting roomja26-2510---
Conversation conferentie roomja42-8045---

Parkeren in de buurt van deze locatie

De New World Campus beschikt over 50 gratis parkeerplaatsen op eigenterrein, alsmede is er ruim voldoende (betaalde) parkeerplekken in de directe omgeving van de Campus. Op slechts 200 meter ligt een parkeerterrein voor ca. 100 auto's welke exclusief gehuurd kan worden.

Contact

Spaarneplein 2, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer

Contact

Spaarneplein 2, Den Haag, Nederland
Toon mij het telefoonnummer